Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamciaa kalinkiiiii

Budzi sie w nocy i nie chce spac.

Polecane posty

Gość mamciaa kalinkiiiii

Moja corcia 7- miesiecy budzi sie juz od kilku dniu o godzinie 22.30 - 23 i nie chce spac.Normalnie zasypia ok.20 i potem sie budzi.Mam juz dosc.Chodze nie wyspana nieprzytomna.Co sie dzieje???

Gość mammciaa kalinkkiii
Moja corcia 7- miesiecy budzi sie juz od kilku dniu o godzinie 22.30 - 23 i nie chce spac.Normalnie zasypia ok.20 i potem sie budzi.Mam juz dosc.Chodze nie wyspana nieprzytomna.Co sie dzieje???

Gość dla półrocznego synka
Odkąd zaczęłam podawać kaszkę na noc od 4 m-ca to budzi się między 6-9 rano. Nie wiem dlaczego ma aż 3godzinny rozrzut, ale przed 6 jedzenia się nie domaga, a to główny powód pobudek. cos w tych kaszkach jest!!!

Gość mammciaa kalinkkiii
Wzielam ja do siebie do lozka i nie cche spac tylko sie bawi.Gada sobie, chodzi po lozku.

Gość trzeba dać
w tyłek i do łóżka

zgaś światło , przytul może podziała... mojemu się tak zdarzyło- ale ze dwa razy. przygniotłąm go ręką, ja przysypiałam a on gadał. miałam go "na oku" a przy okazji się nie męczyłam. jak tylko zasnął odkładałam do łóżeczka

Gość mammciaa kalinkkiii
Juz 2 h nie spi.Dopiero od 3 dni tak sie budzi.I jest taka cwana ze najpierw zasypia ze mna a potem jak usnie przekladam do lozeczka to odrazu sie budzi i znow to samo.I tak w kolko.

w takim razie moja metoda jest kiepska. musisz się chyba pogimnastykować i nauczyć ją zasypiać we włąsnym łóżeczku

Gość mammciaa kalinkkiii
Dzis przez cala noc spala moze z 6h.Zwariowac mozna i w dzien tez nie bedzie spala.A ja jestem nie przytomna, nie wyspana i zla.Niewiem co jest nie tak.

Gość mammciaa kalinkkiii
do tego czasu nie przezyje bo umre znie wyspania i zmeczenia.Juz 4 noce pod rzad tak jest ze budzi sie.