Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katty882

Co mam zrobić?

Polecane posty

Witam, chciałam się w czymś doradzić i upewnić. Otóż jestem studentką i jestem w pierwszym miesiącu ciąży, przez bardzo krótki okres (dni) byłam pokłócona z moim partnerem (i w pewnym sensie można by powiedzieć iż nasz związek się już zakończył), w każdym bądź razie planowałam mu nie mówić o tym fakcie mimo iż on jest ojcem dziecka, lecz każdy z moich przyjaciół twierdził, że to by było nie uczciwe w stosunku do niego, więc postanowiłam mu jednak o tym powiedzieć. Był zszokowany, lecz następnego dnia powiedział że rzuca studia i wyjeżdża do Anglii do pracy i zastanawia się nad kontynuowaniem nauki tam. Czy sądzicie że mnie zostawi? Mówił że później mam do niego dojechać, ale skąd mam mieć pewność czy te słowa nie ma ją mu pomóc w ucieczce od odpowiedzialności? Z tego wyszła kolejna kłótnia, gdy tylko to mu zasugerowałam, stwierdził że bilety miał już ponad tydzień temu wykupione i nie ma to nic wspólnego ze mną, powiedział również że jeśli chodzi o pieniądze to mam się nie martwić, bo będzie mi wysyłał, ale skąd mam mieć pewność że te słowa są prawdziwe a nie rzucane na wiatr? Proszę doradźcie mi, wylatuje już za dwa dni T-T