Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cat-cora

Prawo przyciągania?

Polecane posty

Gość mam6palcow
Podacie jakies przyklady? Ja np. przyciagnelam chłopaka którego chciałam - konkretnego , a prawo mówi, że konkretnego nie mozna przyciagnac tylko afirmowac odpowiednie cechy... Ale niestety.. potem oczywiscie myslalam, ze nic z tego , ze znajdzie sobie inna bo akurat wyjechal na wakacje.. I jak wrocil to sie dowiedzialam ,z e ma dziewczyne:) skurczybyk , a bylo tak blisko ;p i jeszcze przyciagnelam tkj. 200zł :D i pare innych mniejszyc h rzeczy ;)

Ale wiecie, że to chodzi o to, że nie tylko trzeba czekać na gwiazdkę z nieba. Tylko też starać się i robić coś żeby się spełniło. I wierzyć, że się uda, być optymistycznym i nastawionym na sukces. Wtedy sami nie wiemy jak to się dzieje, ale nasze działania są bardziej efektywne. Robimy więcej prawidłowych posunięć jesteśmy odważni i pewni siebie.

Gość Sylvina
A ja w to wierzę! Wszystko czego pragniemy możemy przyciągnąć.

Bądźmy realistami, może nie wszystko można "przyciągnąć" dobrymi myślami i pozytywnym nastawieniem. Ale na pewno wiele i mi to wystarczy:) Stracić nie stracimy, a możemy sporo zyskać!

złe rzeczy też przyciągamy czy wierzymy czy nie np jak wyobrażamy ze jedziemy nowiutkim samochodem np lamborghini to sie spełni ale nie wiadomo jak i gdzie bo możemy wygrać w totka lub tylko się nim przejechać ale jak mówimy później e tam ja i samochód nierealne śmieszne to stwierdzenie kasuje nasze marzenie i to tak to działa prawo przyciagania na piosenki trzeba terz uwarzac co sie spiewa BUDKA SUFLERA - SEN O DOLINIE Znowu w życiu mi nie wyszło jak toś to śpiewa to przyciąga nieszczęście i pecha

Gość maronet7867
STOSUJE I DZIALA!!!!!!!

Gość mel1562
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że śpiewanie określonych piosenek przynosi pecha - co to ma do rzeczy? To tak, jakby mysleć, że trzymanie w domu czarnych kotów przynosi pecha. Myślę, że bardziej chodzi o nastawienie. A może podacie jakieś konkretne zastosowanie prawa przyciągania i na konkretnych przykładach wyjaśnicie o co w tym chodzi?

Gość rrrrrr
rf

Gość ja mam przykład
a więc byłam z chłopakiem i tak kochalam go ponad zycie i wiecie co bałam się że go strace że mnie zdradzi itp. i wiecie co to ja mu zrobiałm przykrośc i sam ozszedł A teraz a teraz juz nie mam nawet nastawienia na to że wóci żadnej nadzieji i wiecie jakie to jest okropne staram sie na wszystkie sposoby ale miłości nie da sie w taki sposób przyciągnać jak się o o niej myśli non stop.

cat-cora, odpowiadajac na pytanie- Szkoda mi na afirmacje czasu. Wstydze sie na mysl, ze moge ten czas tak przeniewierzac. No coz, tak mam- nic na to nie poradze. Choc moze to i skuteczny sposob- przekonujcie mnie dalej:)

To tak własne jak z tym związkiem, jak kraczemy to wykraczemy. A jak chcemy żeby było dobrze to trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze.

nji - nic, co tylko w efekcie może przynieść nam jakieś wymierne korzyści i sprawić, że nasze życie w rezultacie będzie lepsze - nic takiego, cokolwiek by to było, nie będzie stratą czasu:) Zapewniam Cię;)

Gość cat-cora
Wyszła teraz książka Przyciągnij sukcesy z pasją. Można poczytać dokładnie jak to działa :)

To ta książka już wyszła? Coś o niej słyszałam, ale nie wiedziałam, że już jest dostępna na rynku...

Ale to normalnie można dostać już w księgarniach, czy tylko gdzieś się zamawia? Bo jeszcze się nie rozglądałam, a byłabym zainteresowana:)

za darmo można film ściągnąć lub książkę z neta a z łote mysli trzeba płacic

A ja przeczytalam, ze bedzie od 24 listopada... Hm... Terrarrum- poczytac na pewno nie zaszkodzi ;)

Hehe, bo czytanie nigdy nie raczej nie szkodzi;) Choć w sumie też zależy, co się czyta... No ale jeśli przeczytanie książki może przynieść jakieś wymierne korzyści dla naszego życia... to muszę się w najbliższych dniach rozejrzeć po księgarniach:)

Gość plik
wiewiórko, w której księgarni można dostać?

Gość cat-cora
Nie można. Pierwsze zapowiedzi mówiły o 6 listopada. Ale teraz mówią o 24 listopada. Mozna nadal przeczytać tylko fragment książki :(

Ciekawe skąd te opóźnienie... No ale dobra, czekamy dalej, bo myślę, że warto;)

Gość Anikk28
Większość ludzi używa metody "poszturchaj to kijkiem i sprawdź czy działa" jeśli chodzi o prawo przyciągania. Spróbują 2 tygodnie i czekają na miliony. :) Prawdziwe prawo przyciągania jest nauczane np. w lożach masońskich. Chcecie poczytać więcej? http://gindreamer.com/

Gość gość
up