Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zastanawia mnie to

mężczyzna a gołe baby i kolekcja fotek

Polecane posty

Gość Zastanawia mnie to

Czy mężczyzna, który przechowuje na swoim komputerze fotki nagich kobiet w różnych niedwuznacznych sytuacjach (i nie tylko fotek), ukrywa kamuflując fotki dziewczyn, z którymi flirtował jest normalny? Wobec żony jest chorobliwie zazdrosny ganiąc ją nawet za przelotne spojrzenia a sam nie dość, że za plecami "coś kombinuje" to jeszcze sobie robi kolekcję fotek i innych pamiątek. Nadmienię, ze to małżeństwo nie jest jego pierwszym, ani nawet drugim (raczej kolejne wolne związki, które dość długo trwają).

Gość Fajna zabawaaa
no tak, zdecydowanie by bylo lepiej zeby fascynowali go nadzy mezczyzni :D

Gość jeszcze dodam
To nie chodzi o fascynację, ale o to że przechowuje fotki każdej dziewczyny z którą flirtował, albo mu się podoba. Fotki robione z ukrycia albo ze wspólnego pobytu i spotkania. A te "gołe" to bez przesady, kolekcje od lat?

Gość gerdziak
facet który zajmuje się za bardzo zdjęciami rozkopulowanych kobiet jest w istocie zboczeńcem lub podupczeńcem lub jednym i drugim.

Gość taka_jedna_jedyna
to typowy samiec, nie mężczyzna, tylko samiec... kieruje się swoim popędem i w dodatku ma kolekcję trofeów... w życiu nie związałabym się z takim typem, dla mnie to żałosny dupek, który ciągle musi się dowartościowywać i kontrolować swoją własność by mu przypadkiem takiego samego numeru nie wywinęła

Gość samiec wakli kobiety
a nie ogląda je na zdjęciach !

dupek cię spłodził dupek cie ochrzcił stado dupków codziennie mijasz na ulicy zadupczone masz życie kobieto nie lepiej zamieszkać w szałasie na jakiejś alpejskiej turni?? tylko fioletowe krowy, niebo i ty.... zero dupków, no chyba że byki to też dupki???

Gość no właśnie mam dość
Kiedy jest w pracy (dorabia na imprezach grając) wymienia numery telefonów, potem smsuje albo dzwoni do tych pań. Wszystko przykrywa jedna przykrywka - na tym polega jego praca, na kontaktach z ludźmi. Odwozi niektóre dziewczyny do domu, robi im fotki w czasie imprez i potem dołacza do kolekcji :P A mi robi awantury jeśli na jakimś przyjęciu czy zabawie, gdzie jesteśmy razem, ktoś (mężczyzna) ze mna rozmawia a juz nie daj bóg żeby ktos chciał zatańczyć ze mną. Ale jak odkryłam tę kolekcję fotek i filmików to byłam w szoku. Zapytałam po co mu to, to sie na mnie wydarł, ze przeszukuję mu komputer. Chociaż sam mi kiedyś pokazywał te fotki, prosiłam, żeby je usunął. Było to wiele lat temu.