Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pobieranie danych

mój chłopak nie potrafi beze mnie zasnąć...

Polecane posty

Gość pobieranie danych

jesteśmy ze sobą 4 lata, jest na ze sobą nieziemsko dobrze... nie mieszkamy razem, każde ze swoimi rodzicami póki co.. prawie zawsze śpimy razem, prawie codzinne jedno jeździ do drugiego, jedno śpi u drugiego. ale czasami zdarza się tak, że jedno do drugiego nie pojedzie, bo coś tam coś tam. śpimy osobno. ja zasypiam bez problemu, a mój chłopak nawet oka nie zmruży. w nocy pisze do mnie sms-a: kochanie wie, że późno, ale nie mogę bez Ciebie zasnąć, mogę przyjechać?". przyjedzie, położy się obok mnie, przytuli i zaśnie w dwie minuty. a beze mnie nie zaśnie... czy to możliwe, że człowiek kocha aż tak bardzo, że nie potrafi bez drugiej osoby funkcjonować?

czy to możliwe, że człowiek kocha aż tak bardzo, że nie potrafi bez drugiej osoby funkcjonować? to nie jest normalne... ja bym sie z tego [owodu na twoim miejscu nie cieszyla :) nie daj boze wam kiedy nie wyjdzie i facet jeszcze sie zabije z zalu... poza tym - 4 lata to kupa czasu, dlaczego ze soba nie mieszkacie? dziwnie tak jeździć na nocki raz tu raz tu... no chyba ze macie po 17 lat...

Gość okokoko555555555
zdradza cie 🖐️

Gość pewnaAka
ja wolałabym by przy mnie nie potrafił zasnąć

Gość ja powiem tak ...
ja myślę że jest to kwestia przyzwyczajenia ....pamiętam jak mój mąż wyjechał kiedyś za granicę na 2 miesiące też miałam problemy z zaśnięciem ogólnie spałam źle ....po prostu brakuje tego kogoś nie ma sie do kogo przytulić a ta druga strona łóżka jest zimna .....ale jak jesteśmy oboje w domu to nie mam takich problemów kładę się spać mąż czasem ogląda tv a ja zasypiam jak kamień no ale może przez to że wiem że jest obok i zaraz przyjdzie :)

ja myślałem że nie mogę zasnąć jak sąsiad z góry urządza urodziny i trzynastu chłopa śpiewa karaoke po pijaku, ale wziąłem dodatkową fuchę, nie przespałem dwóch nocy i nawet pijane karaoke mi w niczym nie przeszkadzało, ten Twój za mało roboty ma, obiboczy się skubaniec

Gość pobieranie danych
mieszkamy jeszcze osobno, bo dom, który wspólnie kupiliśmy jest w remoncie... lada dzień zamieszkamy razem, więc już nie będzie miał problemu z zasypianiem :) nie jestem nudna jak flaki z olejem, choćby nie wiem jaki człowiek miał temperament, to czasami "śpi normalnie"....

Gość dddfdddddd
czyli jednk można aż tak kochać... dobrze wiedzieć :)