Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tygrysów łowca Smuga Jan

Dlaczego nick krwawa miazga świadczy o tym że jego właściciel

Polecane posty

Gość tygrysów łowca Smuga Jan

to zakompleksiona łamaga życiowa? Ano z tego prostego powodu, że zawsze użytkownicy posiadający mocne, agresywne, męskie nicki są sobie tym coś zrekompensować :D. W tym przypadku ktoś kto jest w życiu codziennym pipą i pierdołą którą wszyscy pomiatają i lekceważą, wchodzi na forum dające mu anonimowość. Nikt nie wie że ma do czynienia z przegranym frajerem. Taki ktoś zaczyna wtedy autokreację, udaje macho, rekompensując sobie tym przykrości i poniżenia jakich doznaje każdego dnia. Jest pewna grupa użytkowników wszelkiego rodzaju forów, łykających każdą sciemę niczym młode pelikany, którzy dają się na to nabrać. Jednak doświadczony forumowicz zawsze rozpozna pozoranta ;) :classic_cool:🖐️

p[rzeczytałbym to wszystko co napisane z największą uwagą ale jest za długie mogłobyś skrócić? tak w jednym zdaniu jakby się dało to byłbym nieumiarkowanie szczęśliwy 🌻

Gość Fececi obłudnicy....
Ty musisz być chyba kobietą tygrysów łowco...

no to problem mamy Smugi nie mój, niech nie daje jej z zemsty kwiatków na dzień matki czy coś a dlaczego nie może być skrót THIS, pomyśl, posłuchaj jak to wybrzmiewa dumnie: "THIS", to przynajmniej coś znaczy, takie wieloznaczne w sensie

Gość
Trzeba tego kocmolucha wsadzic do klatki z lwami skoro lubi tygrysy... Bo skrot poprawnie jest ths ,

THIS nie podniecaj się tak wejdzie mama do pokoju, zobaczy jaki jesteś czerwony na pysku, pomyśli że bijesz wacka i nie da na dropsy w poniedziałek :(

Gość
smieszny jestes miazga, a wogole kto mowi ze jestem czerwony? A i tak dla jasnosci nie jestem w domu i mam duzo wlasnego keszu

pierdzisz o transformersach a nie potrafisz swojego brudnego palucha zlokalizować? poproś mamuni, albo zapłać sąsiadowi niech ci znajdzie, odrazu cię wyłomocze zwyczajowo

Gość
Umiem zlokalizowac ale nie wiem o dotkniecie w jakiej pozycji ci chodzi

Gość uwaga uwaga uwaga.
W tym temacie geje właśnie liżą się po odbytach. Przebywających tu heteroseksualistów uprasza się o chodzenie z pośladkami przy ścianach :classic_cool:🖐️