Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porządna kobieta

Kobiety z KAFETERIA czemu psujecie porządnym kobietom opinie?

Polecane posty

Gość porządna kobieta

Jak jakiś męzczyzna wejdzie na tą strone to nie zdziwiłabym się gdyby stracił szacunek do płci pięknej. Całe wasze życie skupia się na kilku rzeczach: jak, kiedy i gdzie zajść w ciąże czy jestem atrakcyjna fizycznie (o charakterze nic nie wspominacie) jak uprzykrzyć życie innej kobiecie czy jak mu nie dam dupy to mnie zostawi Jak można was nie mieć za zera społeczne skoro macie pragnienia takie jak suka podczas cieczki. Nie interesujecie się kulturą, sztuką. Mówicie na mężczyzn że to oni są wzrokowcami i nie patrzą na wasze wnętrze tymczasem same róbicie to samo. Potraficie z zazdrosci powiedziec ale masz szpetna morde do innej kobiety. Rozpaczacie ze nie zaszłyscie w ciaze a jak juz zajdziecie to przez całe 9 miesiecy a potem 18 lat używacie zdrobnien. Wystawiacie swoje nagie zdjecia z pytaniem czy jestem ładna? Co to kogo obchodzi. Mi podoba się Brad Pitt innej podoba się Johny Deep. Uogólniacie i patrzycie tylko na wygląd. Zrobicie wszystko dla faceta który wami gardzi a jak jest dobry to chwalicie sie jakby to był jedyny sens w waszym życiu.

Gość niech faceci sie ucza
prawdziwego zycia :D

Gość lkjsldjalkjdalkj
bo każda kobieta to takie zwierze jak córka psa , TY też zresztą

Gość porządna kobieta
Oddam sie za wino :classic_cool:

Gość tylko te ładne
Za każde wino za "leśny dzban" też ? Nie ma porządnych kobiet, są tylko te co się dobrze maskują :classic_cool:

Gość hahahhahaha
Popieram ciebie pod każdym względem. Dzisiejsze dziewczyny, zachowują się jak lafiryndy, nie te spod latarni, tylko z dyskotwowego kibla. Brutalne, ale prawdziwe.