Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wciąż Gruba

Wielkie odchudzanie.!- Kto się przyłącza ?

Polecane posty

Gość Wciąż Gruba

Mam na imię Kinga i mam 20 lat.Wczoraj dostałam telefon od mojego narzeczonego że przyjeżdza do Polski za 2 tygodnie.! ; D ;D Przez pół roku był w Londynie (znalazł tam pracę) i praktcznie przez te 6 miesięcy się nie widzieliśmy ( pomijam kamere internetową).Oczywiście kontaktowaliśmy się prawie codziennie: Gg,camera internetowa którą wymieniłam wyżej albo telefony ale nie widzieliśmy się ani razu....a ja się niestety zapuściłam.;((.Więc może przejdę do konkretu.Mam 162 cm i 70kg!!!...Kiedy mój Misiek wyjeżdzał byłam o 10 kg chudsza.!Nigdy nie byłam typem chudej szkapy-zawsze miałam ,,mocniejszą'' budowę ale starałam się nie przekraczac wagi 60-61kg.Nie stety ale słodycze i obżeranie się zrobiły swoje;((.Najgorsze są nogi-Zawsze były moją zmorą.Góra jest jeszcze ok tzn. mam ładne wcięcie w tali,brzuch nie najgorszy...ale nogi są obleśne; ( Nie chcę żeby mnie taką widział...dlatego wyznaczam sobie 2 tygodnie na zrzucenie tych 10 kg!! Mój plan to: -Drastyczna dieta;( : Kefiry,jogurty naturalne,jajka (samo białko) -Codziennie rano bieganie 30 min z folią -Kremy antycellulitowe (ostatnio kupiłam perfecte-może się sprawdzi) Dziewczyny-wiem ze częśc z was mnie za pewne skrytykuje: Że głupia,że dla chłopaka....wiem że to bardzo nie zdrowe,ale robię to nie tylko dla chłopaka.Sama czuje się w swym ciele źle;((A chcę to zrobic szybko bo już nie mogę na siebie patrzec!. Szukam osób które poodchudzały by się ze mną ;) Oczywiście nie chodzi mi o to że szukam osób które poodchudzały by się ze mną moim sposobem.!Nie,nie.! Broń Boże nie namawiam do tego nikogo.Szukam dziewczyn które także są na diecie ; )Może razem sie powspieramy,wymienimy efektami i radami ;) Z góry dzięki; P

Gość 898989
ja sie przylaczam!! tylko to bieganie z folia zamienie na brzuszki:)

Gość Wciąż Gruba
Wiem że będzie trudno - ale jak to mówią : ,,Dla chcącego nic trudnego'' ;))

Gość lobella
wiesz co ja tam uważam ze takie odchudzanie to głupota, ale jeśli już się upierasz to koniecznie tutaj pisz jak ci idzie. Tylko nie znikaj po kilku dniach. :)

Gość Wciąż Gruba
898989-----> Supper.! Bardzo się cieszę ; P Razem zawsze raźniej. A może ja też zacznę robic brzuszki ; D. Tyle że ja bym tego brzuszkami nie nazwała ; )). Będę robiła raczej pół brzuszki.Mam nadzieje że wiesz o czym mowa.Są ,,lżejsze'' i dają lepsze efekty ; P Po pierwszym prawdziwym brzuszku chyba bym się zasapała.;D Aaaaa a poniżej załączam linka do filmiku gdzie trener Britney Spears który z nią trenował pokazuje jej trening na brzuch ; )) Drogie panie chyba warto ; ) http://www.fitnessonline.pl/trening-brzucha-wedlug-britney-spears/

Gość Wciąż Gruba
lobella ----> Spokojnie nie znikne. Też mnie to wkurza , że ktoś zakłada topik a potem ,,tajemniczo'' znika i nie odpowiada przez tydzień bo go lodówka zassała ; P. Mam zamiar się wywiązac ze swoich obietnic ; )) Konsekwentnie codziennie będę wam dawała znac jak mi idzie i jakie są efekty ; )Dzisiaj jestem na samej wodzie od rana żeby się troszke ,,oczyścic'' po wczorajszym ; (

Gość 898989
obejrzalam filmek i mysle ze damy rade:) zamiast brzuszkow bede te cwiczenia codziennie robila:-D

A od kiedy jogurty i kefiry to samo białko? Po za tym radze nie rezygnować z warzyw, przynajmniej tych zielonych. I włączyć do diety zdrowe tłuszcze. Powodzenia życzę, chociaż raczej nie liczyłabym na Twoim miejscu na utratę 10 kilo w tak krótkim czasie...

Gość Wciąż Gruba
898989 ---- > Mogę ci powiedziec że moja koleżanka stosowała te cwiczenia ( cwiczyła codziennie rano i wieczorem,zajmowały jej jakieś 25 min.) i po 2 tygodniach 5 cm w pasie jej ubyło.!A wcale się nie katowała dietami bo głównie zależało jej na brzuchu. Tak to jest szczupła. Głownie starała się jesc zdrowo i oczywiscie nie jesc słodyczy i to tyle. Az sama nie wierzyłam jak ją zobaczyłam ; )) Zawsze miała oponke na brzuchu. Dzis mija miesiąc jak zaczęła cwiczyc i jak przychodzi do mnie na kawe siadając nic jej sie z brzucha nie wylewa- ma brzuch jak deska.Wsumie jej spadło 7 cm ; )) Więc zachęcam do tych cwiczeń.!

Gość 898989
o dzieki Kinga, zmotywowalas mnie jeszcze bardziej:))) od dzisiaj zaczne cwiczenia od jutra jeszcze dietka dojdzie i za miesiac idziemy na miss world:-D

Gość vghjhkml
Jogurty to też węglowodany ;) baiłka mają mniej. Produkty białkowe, np kefir 0% ma go dosyć, tuńczyk w sosie własnym, bialy chudy ser itd. Chcesz zrzucić 10 kg, a więc rano: może ten swój jogurt naturalny i np. łyżkę otrębów/ pół kostki białego sera/ sałatka ( sałata, ogórek, pomidor itp) / serek wiejski 0%/ kromka razowego chleba posmarowana serkiem wiejskim itp. --- to nie przekracza 150 kcal potem małe jabłko- 50 kcal na obiad- różne warzywa, n szpinak, itp. a na kolacje coś białkowego

Gość grabarka
..ale sie zapuściłaś jedynie lewatywa i głodówka tu cos może pomóc jak ty pasztecie spojrzysz lubemu w oczy?

Gość grabarka
on z pewnością wróci szczupły, odchudzony ...za przyczyna innych lasek...też...:P

Gość Wciąż Gruba
maaadziaaa89------> Witam w gronie odchudzających się babeczek .! Razem damy radę ; DJa też preferuję brzuszki ;P. Jutro rano zdam relacje ze śniadania i tego jak mi poszedł jogging. ; )) Oczywiście wy też się wypowiadajcie ; )Piszcie jak wam idzie,co jadłyście a może jakieś pierwsze efekty ; )) Dziewczyny trza się wspierac.!!! Aha przed chwilą się ważyłam i troszkę zawyżyłam wagę-bowiem wskazała 68kg ; ))Więc jeszcze nie te 70 ; D Dziewczyny a wy?? Piszcie z jakiej wagi startujecie i jaki macie plan . !; ))

Gość 898989
ja z 60 startuje i chcialabym ponizej 50 zakonczyc

ja codziennie robie 200-250 brzuszkow i ok 30 min skacze na skakance.. troche cięzko ale daje radę:) aha narazie mam w talii 75cm biodra 95 udo 52 z niecierpliwoscia czekam na efekty

Gość Wciąż Gruba
Dziewczyny Wielkie Przepraszam. !!! Może mi nie uwierzycie ale nie miałam internetu przez 3 dni i nie miałam jak pisac a tak chciałam sie pochwalic i pisac jak mi idzie żeby było mi łatwiej; )) Więc już mówię. Dietę zaczęłam od soboty i tak od soboty jestem na samym kefirze , do tego codziennie rano biegam wolnym truchcikiem 40 min owinięta folią plus cwiczenia na brzuch Britney Spears i cwiczenia na szczupłe uda wynalezione gdzieś w internecie. Efekt? 3,5 kg mniej !!! Waże 65,5 kg; )) Łohuhhh ; D; DAle...żeby ktoś mi nie wmawiał że to sama woda to zmierzyłam sobie obwód ud- było 63 jest 61 ; ))Myślę że to dzięki folii którą się owijam biegając ; ))Dziewczyny to naprawdę działa!! Spodnie są na mnie luźniejsze,uda rzeczywiście wyszczuplały- nawet moje koleżanki z uniwerku mówią że z dupci mi zleciało ; )) Mam zamiar pociągnąc tak jeszcze z tydzień ; ))A wyy drogie panie ? Wszczęłyście jakąś dietkę ? No pochwalcie się ; > Jeśli są jakieś pytania- służe pomocą.; D

no no pięknie Ci idzie:) ja ostatnio zaniedbałam moja skakanke ale po tych brzuszkach widze naprawde róznice. brzuch robi sie bardziej jędrny i płaski :)

WCIAZ GRUBA gratuluje efektow...ale zbankrutujesz na ta folie kup sobie PAS NEOPRANOWY (do 30 zl)jest suuuper nie zeslizguje sie jak folia, wiec tak ja sie smaruje daje recznik na brzuch i ten pas i silownia, ja stosuje kosmet EVELINE serie rozgrzew antycelulit i jest swietna koszt ok 16 zl az parzy:) ja jestm na diecie kopenhaskiej 2 dzien mam 167cm waga przed 63,3 teraz 60kg ale zaczelam ogr jedzenie tydzien temu.mojemu naklamala ze schudlam 5kg ale on mysli ze ja waze 60kg.....heheheheehwiec mam czas do 11 zeby zrzucic chociaz 4 jeszcze, zobaczymy:)

Gość Wciąż Gruba
Witamy cię aneczka62 ; )) Byłam kiedyś na kopenhaskiej i nie udało mi się dotrwac do 7 dnia ; < Ale za ciebie trzymam kciuki i wierze że ci się uda ; )) Ja dzisiaj rano obowiązkowo biegałam a raczej truchtałam ; )) Powiem wam ze takie bieganie a nawet spacer świetnie robi na kondycję. Ja po 4 dniach mogę powiedziec że już prawie nie sapie jak wchodzę po schodach czy podbiegam do autobusu ; D To świetne uczucie ; )) Wprowadziłam do swojej dietki jabłuszka- podobno mają właściwości odchudzające.Jutro rano się zważę i powiem jak mi idzie ; P

Cześć dziewczyny. moje dzisiejsze sniadanko 1 jajko parówka i kubek zielonej herbaty:) musze sie pochwalic ze po kilku dniach straciłam 2 cm w tali:)

maaadzia swietnie gratuluje....cieki ciagla gruba:) musze sie pochwali waze 59,3 kg!!!!!heheheh pewnie ze ditrwam, nie czuje glodu, ochota na slodkie prawie znikla, a moja rodzina co chwile cos zre:P slodkiego, tak mi pomagaja, mama a moze zjesz flaczkow, a moze krokiecika....grgrgrgrgrg ja sie nie dam zwlaszcza ze widze efekty, brzuszek mam plaski, widac miesnie wypracowane(a myslalm ze ich nie mam) spytalam sie faceta na silowni jak to mozliwe ze je mam, a on ze miesni brzucha nie da sie wylaczyc z zycia ze cokolwiek robimy miesnie te i tak pracuja:) wiec dzisiaj zeby brzusio wygladal ladnie zaczynam brzuszki 6 weidera....ech ciezko bedzie ale nie chce sie juz zapuscic..wiec po tej kopenhaskiej dieta MZ zdrowo+cwiczonka.....swojego LOBUZA tez pogonie:P

ja w wakacje robiłam te ćwiczenia z 6 weidera.. wytrwałam tylko tydzień ale nawet po tak krotkim czasie było widać ogromną róznice więc polecam:)

dziewczyny padam, cwiczylam i teraz jestem tak wypruta ze hej, ale pocieszam sie tym ze to dla formy dla efektow:) jak wam idzie? wiecie co przestalam pic tyle czerwonej herbaty, hyba przez nia mam problemy ze spaniem