Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzenia sie spelniaja

Niedlugo lece do Australii!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

jestem taka podekscytowana!! jade na stypendium,. placa mi za przelot i miesieczne kieszonkowe. nie moge sie doczekac.... jejkuuuuu:) zycie jest piekne!!!!

ale zazdroscicie.... :O pozdrowie Julek!

Gość mialam okazje poznac
2 australijczyków :D Przezabawne chłopaki :P

Gość fajnie tez bym chciała

Łał no to super! :D:D Tym bardziej, że jak piszesz jeszcze płacą kieszonkowe itd. :D Udanego wyjazdu i baw się dobrze. No i zwiedzajtam wszystko żeby jak najwięcej zobaczyć! :) Ps. Nie zwracaj uwagę na wpisy typu- żeby samolot spadł.. i nie przejmuj się niedowartościowanymi ludźmi, których zżera zazdrość:P I zgadzam się- życie jest piękne!! :D:D:D

Gość a czego ci tutaj
zazdroscic?:) gdybys leciala np do Brazylii to co innego:)

Gość electropop
tak czytam niektóre wpisy i nie mogę się nadziwić jakie chuje tu siedzą :o a co do ogółu tematu, życzę powodzenia i udanego lotu/pobytu. pozdrów ode mnie kangury i misie koala :D

Gość Ejjj a z jakiej
uczelni ty masz takie zajebiste stypendium?? u mnie to tylko po Europie można podróżować i to płacą ci tylko kieszonkowe na miesięczne wyżywienie a za przejazd sama muszę se bulić... :/

Zyczliwym dziekuje:)))) UJ ma wspolprace z Australia. Placa ponad tysiaka $ miesiecznie, wiec starczy na wiecej niz tylko mieszkanie :) Nie moge sie doczekac, jestem szczesliwa..to bylo moje podroznicze marzenie:)

Gość to super pamietaj ze tam lato
moje dziecko teztam było w ramach studiów . Dobra wiadomosc - Australijczycy na ogól niczego nie prasuja, zawsze to wygoda! Masz szanse duzo obejrzec, bo studia bardziej luzacko traktuja, zwlaszcza w upały. I mili bardzo! Powodzenia!

Gość to ta zielona
zajebiscie ci zazdroszcze. :) australia to miejsce gdzie chciałabym poleciec i zwiedzic. w jakim miescie bedziesz ??

niedaleko Syndey :D na wsch.wybrzezu... kurcze, to wszystko brzmi jak najpiekniejsza bajka.. :) wlasnie fajnie -tam wiecznie lato.... dzieki za rady!:)

Gość to super pamietaj ze tam lato
i pamietaj,ze ruch lewostronny! Teraz bedziesz sie pocic , wez same letnie rzeczy. A to może University of New South Wales ?

ech... super Ci, zazdroszczę... jak znam życie i swoje możliwości, to nigdy nie polecę do Australii te wszystkie dziwne rośliny australijskie zobaczyć w ich naturalnym środowisku... ech, marzenie napatrz się za mnie, zrób dużo zdjęć :) powodzenia i udanego pobytu

Gość bedzie super
ja niedawno wrocilam z takiego stypendium z San Diego, raju na ziemi :)

"marzenia sie spelniaja jestem taka podekscytowana!! jade na stypendium,. placa mi za przelot i miesieczne kieszonkowe. nie moge sie doczekac.... jejkuuuuu zycie jest piekne!!!! " Lepiej uważaj bo możesz tam mieć podobne powitanie jak Polak w Kanadzie:P.