Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Internretmanka

Net bezprzewodowy - ktory polecacie?

Polecane posty

Gość Internretmanka

Prosze o pomoc - napiszcie jaki Internet do laptopa uwazacie za dobry i dlaczego. Wazna jest dla mnie cena (do 100zl) i to, zeby mozna bylo korzystac z jak najmniejszymi ograniczeniami (czesto, wysylajac i sciagajac duze pliki). Zasieg - nieistotny. Plus, Play, Heyah? Era i Orange - wykluczone

Gość tak mysle
play 45zl 10GB (ograniczenia)

Gość Internretmanka
a ten , który się łapie za pomocą anteny radiowej to jak się nazywa i ile kosztuje?

Gość Internretmanka
To nie ja pytalam o radio (zreszta widac - ja nie mam polskich literek) - wiem ze jest fatalny. To opcja dla obszarow wiejskich, gdzie nie zawsze tez jest zasiego komorkowy. Ja pytam o Plus, Play i Heyah. Do Orange mam uraze osobista.

Gość Internretmanka

Gość asdsdsdsdsds
ja mam Blueconnecta - nie wszędzie łaie sygnał i jest powolny i drogi , play - coprawda ma dużą mozliwosć transferu danych ( 10GB) ale tylko przez pół roku , potem 512mb , orange - tak jak blueconnect nie łapie wszędzie sygnału . Najlepszy i najrozsądniejszy jest wybór iPlusa , jest najbardziej mobilny , spełnia wszystkie oferowane przez operatora standarty i jest niedrogi .

Gość Internretmanka
O, dzieki A czemu potem jest 512 w Playu? To na ile jest umowa? Co do sygnalu - potrzebuje go w Poznaniu i Warszawie, wiec mysle ze sygbal zlapie:)