Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewien Kolo

Facet + Rajstopy

Polecane posty

Gość Pewien Kolo

Witam. od razu mowie że nie jestem gejem ani żadnego rodzaju zbokiem, nienawidzę wręcz kaleson ale też nie lubię gdy mi marzną nogi. ostatnio dziewczyna mi powiedziała żebym zaczął chodzi w rajstopach ale nie chce wyjść na geja, wiec proszę o wasze opinie na ten temat

Gość dziewczyna MARCINAAAAAAAAAAa
mój chłopak też nosi to nie jest obciach

jesli jest ci zimno to czemu nie,wiekszosc facetow odbierze to tak ze jestes pedalem ale my kobiety normalnie to przyjmujemy...zreszta jesli obawiasz sie o krytyke to przeciez wychodzac nadwor nie musiosz oznajmiac kazdemu ze masz rajstopy

Gość Też tego nie rozumiem...
To od razu musi się spowiadać wszystkim facetom co ma pod spodniami? :D

Tylko "raj" bez stóp. :D Domyślam się że jak w styczniu mroźny wietrzyk owieje twoje patyki to i biustonosz założysz na jajka. :P Nie musi to zaraz oznaczać że chęć poczucia konfortu cieplnego, upatrujesz w damskiej bieliźniarce. :O Nie mam pojęcia jak to się nazywa ale przypomina bardziej rajtuzy. Do tego ma "wyjście" na ptaka a i o skarpetki trzeba zadbać. :D Nie jestem z plasteliny ale respekt :D dla natury. :D To jedyna sytuacja kiedy, najlepszą obroną jest obrona. :P :D 🖐️

Gość Pewien Kolo
po szlem za radą dziewczyny i kopiłem sobie rajstopy 100den i rzeczywiście jest mi w nich bardzo ciepło

Gość Nosicie spodnie
to se załóżcie kalesony przemądrzałe baby, i poczujcie przyjemność z nich noszenia pod spodniami, na mrozie a potem wejdźcie w nich do supermarketu. !!!!!!!!!!! Zapocisz se tak swoją piz..ę , nogi i drugi raz ich nie włożysz!!!!!!!!!!!!! Nie rób drugiemu tego co tobie nie miłe.

Gość _Misiek_
100 den na teraz są trochę za ciepłe. Wystarczą 40 lub 60 den. Na zimę polecam 100 den lub rajstopy bawełniane. Zapraszam na forum rajstopowe http://nowamoda.avx.pl

Rajstopy noszę pod długie spodnie. W zimie bawełniane, na wiosnę i jesienią elastilowe. W lecie zakładam je do krótkich spodni. Jesli to komuś się nie podoba to jest to jego problem a nie mój.

Gość gość
up

Gość gość
prawdziwy facet nigdy nie zalozy damskich rajstop , jak zimno to kalesony tylko c***y nosza damskie ciuszki czlowieku nie rob z siebie pedala

Gość gość
a w pewnym kraju, faceci noszą spódniczki i co. :P

Gość gość
ha wlasnie w lecie zakladajcie spodniczki no bo bendzie goraco wam w spodniach zniewiesciale c***y