Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyyynaaa

18lat 100kg? POMOCY ! ! !

Polecane posty

Gość justyyynaaa

Czesc! Mam 18 lat. Waze prawie100kg :( jak mam schudnac?? Nie jem wcale duzo, jem jak inni, ale mam straszna przemiane:(( i to mnie dobija !;/ Pomozcie...Jakie sa najlepsze cwiczenia na brzuch i nogi?:(jestem otwarta na wszystko. Pozdrawiam !

Gość dużo dużo ruchu
i dieta owocowo-warzywna.

Gość Krytykantka 88599pff
ja też mam okropną przemianę materii. Załatwiam się raz na tydzień, albo na 2 tygodnie, jem max 2000 kcal dziennie, ale często mniej, ale 100 kg nie ważę .. Ważę 65 kg.. a Ty jak często się wypróżniasz i ile kcal dziennie jesz?

Gość justyyynaaa
nie mam za duzo czasu aby jesc. w szkole jem jakas salatke wpadam do domu jakis jogurt czy owoc i wieczorem dwie-trzy kanapki i to wszystko. w szkole podstawowej bylam naprawde chuda i od gimnazjum nagle zaczelam tyc nie wiem co jest, wcale duzo nie jem. alkoholu tez nie pije ,za slodyczami zabardzo nie przepadam kiedy moge ide na spacer czy cos i z czego to sie bierze?:(

Gość Krytykantka 88599pff
może to dlatego, że jesz nieregularne posiłki, może bierzesz tabletki antykoncepcyjne ? jesz słodycze? zdecydowanie powinnaś iść do lekarza

Gość Olislaw.blox.pl
Albo to jest choroba, albo wynika to z psychiki. Może to lęk przed związkiem z mężczyzną? Często tak działa podświadomość i dziewczyny mające taki lęk zaczynają tyć, albo śmierdzieć.

Gość justyyynaaa
ja jestem z moim chlopakiem juz dwa lata i jest ok przy nim czuje sie dobrze nie mam zadnych lekow itp. Tabletki owszem biore, na poczatku sie zle po nich czulam ale teraz jest ok, mozliwe ze to przez to moje nieregularne jedzenie. ajjj nie wiem. w kazdym razie biore sie za siebie. daje sobie miesiac na jakies efekty. A musze wazyc okolo 65 kg, do sierpnia. 3majcie kciuki!

A czy nadwaga nie moze wynikac z problemow z tarczyca? Idz do lekarza, byc moze,ze masz gorszy problem niz myslisz. Bo normalny czlowiek- w sensie zdrowy, gdy wazac 100 kg je tak malo- automatycznie chudnie,do tego odrobina ruchu jeszcze. Ja na Twoim miejscu udalabym sie do lekarza.

Gość justyyynaaa
no zobaczymy daje sobie miesiac. wydaje mi sie ze jestem zdrowa , a do setki brakuje mi jeszcze 5kg to mnie chociaz troche pociesza:) nie wiem co jest. nawet na tyle nie wygladam , ale ok ;/ Zobaczymy...