Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabiegana i zalatana

bóle podpbrzusza - brak okresu - help

Polecane posty

Od dobrego miesiąca dzień w dzień boli mnie brzuch, właściwie podbrzusze i jajniki. Nie miałam również okresu i mam upławy. Dodam że brzuch mam jak balonik i często oddaje mocz. Wczoraj byłam u lekarz który jednak dał mi tylko tabletki na wywołanie okresu i tyle, a ja dalej borykam sie bylem, nie wiem co robić iść do innego? (oczywiście jeszcze dodam że w ciąży nie jestem)

Gość dziwne to dla mnie
a usg, a wymaz z pochwy ???, a badanie moczu ??? możesz mieć zapalenie jajników ! ja bym poszła do innego lekarza ! tabletki na wywołanie możesz brać, ale to żadne leczenie i może być tylko gorzej podstawa to USG

no właśnie też myślałam że mnie zapisze na usg, nawet mu to sugerowałam, niestety bez skutku..szczególnie że już miałam wcześniej problemy z jajnikami, w sumie brak okresu pierwszy raz wystąpił, i cały czas ten brzuch mi się wydaje napuchnięty :/

Gość dziwne to dla mnie
to byłaś u lekarza, który nie ma USG w gabinecie ??? idź czym prędzej do innego, dobrze ci radzę, najlepiej prywatnie, odżałuj te 70 zł za wizytę i 60-100 zł za usg lepiej wiedzieć co się dzieje niż potem wydać fortunę na leczenie niepłodności jak lekarz mógł postawić jakakolwiek diagnozę w tym przypadku bez USG ??? przecież możesz mieć płyn w macicy, torbiel czy stan zapalny w jajnikach, powinien sprawdzić grubość endometrium i powiedzieć czy wskazuje na nadchodzący okres... :( taka u na służba zdrowia...

byłam u ginekologa, chodze do niego od ponad roku, i wydawalo mi sie ze jest ok. Chociaz teraz jak przypomnie sobie fakty to w ostatnim czasie nic tylko recepty na lekarstwa mi przepisywal i tyle. Dodam ze mialam dwa lata temu usuwana cyste z jajnika, na poczatku roku mialam robione badanie USG ktore wykazalo znow kilka malych cyst na jajniku. Ten ginekolog powiedzial ze 6 m-cy bede brala hormony a pozniej powtorzymy badanie, i wlasnie wczoraj mu o tym przypomnialam ale jakos nic sobie z tego nie zrobil tylko przepisal luteine i na dodatek kolejne 3 opakowania hormonow. Niestety 70 zl mi szkoda bo jeszcze studiuje. Ale naprawde zaczelam sie martwic, szczegolnie ze te wszystkie objawy wskazuje na jajniki :(