Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filmyyyyyy

Jak to jest z kręceniem filmu bo ostatnio oglądając filmy zastanawiałam się.....

Polecane posty

Gość filmyyyyyy

Mam do Was pytanie:) Ostatnio łapię się na tym, że wyszukuję w ilmach bądź serialach błędów i zastanawia mnie jedna rzecz;) Otóż sceny np.rozmów dwóch osbó, dajmy na to ostatnio widziałam scene gdzie kobiete rozmwia z facetem i trzyma nogi na kanapie(kamera stała za nią), a potem ujęcie od strony faceta i kobieta ma nogi na ziemi:P I zastanowiła mnie jedna rzecz...Bo skoro tak to wyglądało tzn.że kamera kreciła tą scenę "na raty" raz od tyłu, potem od przodu i mam pytanie do Was dlaczego oni nie kręcą z dwóch kamer tego, od przodu i od tyłu i wtedy jkaby składali to cholerstwo to takiego czegoś by nie było bo scena rozmowy byłaby kręcona tylko raz i wtedy nie byłoby takich wpadek. One rażą mnie okropnie, może ejstem zbyt spostrzegawcza:P ale czy nie powinno być właśnie jak piszę, że kamery z różnych stron i potem składanie tego, a nie kamera z tyłu, a potem jak juz aktorzy nie pamiętają za dobrze swoich pozycji to kamera nagrywa ciąg dalszy gadki z inne strony i jest coś innego:O uważam, że szanujacy się scenarzyści powinni na to zwracać uwagę i wie,, że łatwo się mówi ale wystarczyły by 2 kamery kręcące z 2 stron i nie byłoby czegos takiego:P

Gość filmyyyyyy
i przepraszam za moje błędy w wypowiedzi:P

Gość no cos w tym jest
tylko za cholere nie wiem co

Gość tzynicznie bezczelna marisha
kiedys byla anglojezyczna strona badz to bylo forum gdzie ludzie wrzucali wszelkie zauwazone wpadki :classic_cool: zdziwilabys sie ile jeszcze mozna wychwycic takich akcji a co do krecenia z kilku kamer to pamietaj ze nie kazdy rezyser ma do dyspozycji budzet w wysokosci paru milionow dolarow no chyba ze to byla scena z Troi albo z tytanica

Gość tez sie kiedys nad tym
zastanawialem:)