Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilinois

mam faceta z wyzszej polki wiec on robi wszystki bym i ja

Polecane posty

Gość ilinois

byla chodzacym idealem.... wybral sobie mnie bo jestem ladna i madra. studiuje kierunek ktory jest zwiazany z jego praca. zaplanowal mi nawet jaka specjalizacje wybiore ,zeby jak najlepiej zarabiac... dziwnie sie czuje. jak rzezba ktora on stwarza wg swojego widzi mi sie

Gość ilinois
dokladnie! mam wrazenie ze jestem inwestycja... zeby pokazac sie kumplom, zeby miec dobra prace itp...

Gość ilinois
w jego uczucie wierze...ale przeraza mnie ta presja... mam isc do wojska, mam byc kontrolerem ruchu lot. , i wogole mam byc zawsze sliczna i zgrabna... no i najlepiej wygrac w totka :P

Gość ilinois
sama mam wymagania... bo lubie ludzi ambitnych... ale zeby odrazu mowic komus czym ma sie w przyszlosci zajmowac... co jesc i jak sie ubierac...??

Gość ilinois
tzn ja sama mam pdobne plany ale on tak bardzo stresuje... chce zebym miala najlepsze wyniki na studiach ... zebym nauczyla sie gotowac, zebym blyszczala w towarzystwie... czasem czuje sie jak lalka na pokaz...

no rzeczywiscie "troszke" przesadza.. Nie wiem czy wytrzymalbym na Twoim miejscu. Taki dyktator troche z niego.

Gość nadstaw pupę
odmieni mu się, zrobi się normalny :D

Gość aleś ty pusta
i głupia... a mniemanie o sobie masz iście książęce... Wyluzuj...

Gość ilinois
z boku wyglada to co najmniej "fanatycznie"... wiem ze chce dobrze... twierdzi ze mam potencjal... a ja mam poczucie ze musze mu dorownac... zeby byc go godna.. moja babcia mi to powtarza... wywodzimy sie z roznych klas spolecznych (tzn on jest normalny, nie jakis wyniosly, nie jest obrzydliwie bogaty czy cos...ale pochodzi z rodziny bardzo wyksztalconych ludzi....)

Gość a jaki to jest
"facet z wyzszej polki" :D moj maz jest pilotem, nigdy, przenigdy nie dalabym mu się ustwaiać pod siebie, nawet gdyby próbował. takie coś to mega pozersto, a nie zycie na poziomie.

Gość vlo
aha, czyli to, ze masz faceta z wyzszej pólki, to OK, ale ze ciebie chce wciagnac na nazwijmy to - swoj poziom, to juz wielkie oburzenie :D

Wytresuje Cię jak psa i będzie zdradzał, masz być tylko na pokaz. Będziesz miała znim przerypane, a jak coś zrobisz nie tak wykopie Cię. Jest to raczej facet z dolnej półki.

Gość widocznie jej jeszcze z
wyższej półki - kosmonauta... o miłości trzeba wszystkich wokół zawiadomić, bo a nóż nie domyślą się... ot, hrabina von Dupenstein...

Gość ciesz się ze cię ciagnie
w góre, bo wielu facetów wlasnie nie daje kobiecie sie rozwijać. Rodzice tez chcazeby dziecko osiagnelo maxa, a przeciez kochają.

W górę ciągnie się zachęcając, a nie zmuszając. Zmuszając, ciągnie się tylko w dół.

Gość powiedz mu że
ma za małego ptaszka i może jakas operacja by sie przydała, albo że moze za mało wysportowany jest to może jakąś siłownię by zaliczył w koncu to inwestycja w twoją przyszłość, oczywiście najpierw mu powiedz jak sie czujesz jak on ci próbuje kierować życiem.