ZaxMachine Kurenai Gaara-Gaara 0 Napisano Październik 30, 2009 bo ja z checia bym wciagnela krowki caaaaala paczke:D albo pierogi z kapusta i grzybami babcinej roboty mniam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sopel_lodu*** 0 Napisano Październik 30, 2009 nic, na kolacje zjadlam ryz na mleku i jeszcze go czuje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Napisano Październik 30, 2009 a ja skrzydełka z KFC :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sopel_lodu*** 0 Napisano Październik 30, 2009 czemu w moim miescie nie ma KFC? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Październik 30, 2009 o toj porze jesc?? to niezdrowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blokers i ławkers 0 Napisano Październik 30, 2009 Loda waniliowego z bakaliami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam zgage Napisano Październik 30, 2009 cos na zgage :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość CZA Napisano Październik 30, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarownicy Kotka 0 Napisano Październik 30, 2009 Pizze z kurczakiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*BLE BLE* 1 Napisano Październik 30, 2009 spaggeti :) ale ziem w poniedzialek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZaxMachine Kurenai Gaara-Gaara 0 Napisano Październik 30, 2009 "o toj porze jesc?? to niezdrowe " u mnie godzinka wczesniej;) Zreszto od czasu do czasu mozna sobie pozwolic:D a na zgage to moze mleko?(mnie pomagalo jak bylam w ciazy)Ale najlepiej to idz do apteki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojejku ja chcę pizzę Napisano Październik 30, 2009 z sosem czosnkowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam zgage Napisano Październik 30, 2009 Black and gold->dzieki, ale mleko mi nie pomaga, zostaje spacerek do apteki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotka Mruczurotka 0 Napisano Październik 30, 2009 pizzę wiejską albo kurczaka takiego ze złotą skórką, mniam... Ale jestem głodna:) Ale ponieważ się upijam aktualnie, nie jem, żeby nie chewtać i żeby szybcoiej się schlać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotka Mruczurotka 0 Napisano Październik 30, 2009 O!!! Czarownicy kotka, kotki mamy podobne zachciewajki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość schabowego Napisano Październik 30, 2009 z ziemnaiczkami i buraczkami:-B Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szejku 0 Napisano Październik 30, 2009 a mi sie nic nie chce jesc ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Husky 0 Napisano Październik 30, 2009 chlasz sama przed kompem i w dodatku chcesz jak najszybciej sie upic? jakies problemy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotka Mruczurotka 0 Napisano Październik 30, 2009 Chlam z męzęm, ale akurat poszedł się kąpać. I chcę być na fajnym rauszu;) Właściwie już jestem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja bym chetnie Napisano Październik 30, 2009 zjadł śluz black&gold Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZaxMachine Kurenai Gaara-Gaara 0 Napisano Październik 30, 2009 ???????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to ta zielona Napisano Październik 30, 2009 sushi. a na zgage podobno dobre sa migdaly :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Husky 0 Napisano Październik 30, 2009 uf :P juz myslalam ze siedzisz i sama do kompa pijesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotka Mruczurotka 0 Napisano Październik 30, 2009 Nie wiem czy to była ciekawość, złośliwość czy...troska? Ale bardzo miła dla mnie to była wypowiedź... Szczególnie to pytanie czy mam problem... Nikt mnie jeszcze na forum nie poytraktował personalnie tak bardzo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZaxMachine Kurenai Gaara-Gaara 0 Napisano Październik 30, 2009 a ty jestes nieszczesliwym osobnikiem nie majacym co robic i pijacym do mojej osoby ale nie widze zwiazku z tematem:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotka Mruczurotka 0 Napisano Październik 30, 2009 To szkoda że jakies cztery miesiące tmu się nie spiknęliśmy :D Bo wiesz, ja wierzę w i wypełniam przysięgę małżńską, czyli wierności i tak dlaej:D A teraz ide już do łóża, bo jeszcze mój złamie przysięgę i rozwód będzie:D Aara! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chipsy Napisano Październik 30, 2009 chipsy lays ostre chili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Husky 0 Napisano Październik 31, 2009 blod and gold widze standardowo wszystkim zachodzisz za skóre muhehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewczyna Ladacoo 0 Napisano Październik 31, 2009 Dajcie dziewczynie spokoj:o !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Husky 0 Napisano Październik 31, 2009 ja tylko stwierdzam fakt :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach