Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hmm

Dziewczyny pomozcie!

Polecane posty

Wiem..wiem..ze takich tematow jest masa..ale niestety musze z kims ''pogadac'' Ostatnio kochalam sie z moim partnerem tak jak mi doradzila pani ginekolog zebym mogla zajsc w ciaze..co drugi dien plodny, jestem jakis tydzien po jajeczkowaniu. Od wczoraj mam duzo bialego sluzu, nigdy tak duzo nie bylo wiec jest to dla mnie dziwne.musze tez dodac ze moj lewy jajnik wczoraj wieczorkiem wuczulam w brzuchu przy dotyku i jak dotykam to zaczyna bolec. Czy to moze byc jakas szansa ze sie udalo? Kobitki mialyscie tak moze? Prosze pozmozcie..Wiem ze mozna zrobic test ale uwazam ze jest jeszcze za wczesnie dlatego Was pytam :) Z gory dziekuje!

Gość ciąża
To raczej nie w jajniku powstaje i to ze cię boli i jest wyczuwalny może oznaczać coś innego. A gdy jest jajeczkowanie to ilość śluzu sie zwiększa więc to chyba normalne

Jestem tydzien po jajeczkowaniu.Wszystki dni plodne zaliczone ;) nie wiem , moze to dlatego, ze tak bardzo chce...acha jeszcze musze dodac ze caly czas mi dziwnie w brzuchu ''bolgocze'' jakby caly czas cos sie przelewalo.. juz sama nie wiem co mam myslec

Gość jedyna rada
to bądź cierpliwa

Gość moze to byc ciaza
mi tez bulgotalo mam tak tez przed @ i myslalam ze znow nic a tu prosze juz 17tydzien ;) zrob test jak nie mozesz sie doczekac mi juz pokazal 7 dni po owulacji :)

NO wlasnie..znow test! NIe wiem..jakos sie boje.Boje sie znow zawiesc.Ale mam jakies takie przeczucie,ze sie udalo!Piersi tez mnie bola..okolice brodawek. Mam nadzieje ze moj instynkt mnie nie zawiedzie :)

U mnie pierwsze objawy były takie: -bolący prawy jajnik (tam też powstało ciałko żółte:)) -napady głodu -biały sluz, ktorego nigdy przed okresem nie mialam -podwyzszona temperatura powyzej 37... Pozniej byly kolejne :)

ja tez mialam przeczucie i sie sprawdzilo i mialam takie obiawy jak ty bolacy jajnik i strasznie wrazliwe sutki. zrób test dopiero w dzien spodziewanej miesiaczki bo ja pomi mo ze mialam przeczucie chcialam sie upewnic i dwa testy wyszły negatywne dopiero jak spózniala mi sie miesiaczka wyszedł pozytywny ....teraz 21 tc:)) Głowa do góry.

Bialy sluz juz mialam ale niigdy w takiej ilosci jak wczoraj, Bylo go tyle ze normalnie czulam sie cala mokra..:S dzis juz jakby mniej i mam uczucie cignacego brzucha w srodku w dol..caly czas mam takie wrazenie ze jestem mokra w srodku. Sorki za szczegolowy opis :P

Co jeszcze chcesz wiedziec? My juz raczej wiecej Ci nie powiemy. Zrob test i wtedy bedziesz swiadoma.

Tylko wlasnie myslalam ze bede mogla cos od Was sie dowiedziec zanim zrobie test.Jest jeszcze troche za szybko..Musze troszke poczekac..dlatego jestem tutaj! myslalam ze ktoras z Was tak miala i opowie o tym...

Już Ci powiedziałam...więcej nie mam nic do dodania...Jeśli kochaliście się do konca w dni płodne i jesteście zdrowi, to bedzie ciąza...Więcej nikt Ci nie pomoże. Ja nie mialam przeczucia, ze jestem w ciazy, ale mój męzczyzna owszem. Kochalismy sie w dni plodne bez zabezpieczenia-efekt ciaza...i tyle....Test wyszedl pozytywny dopiero prawie tydzien po terminie spodziewanej miesiaczki

Gość spoooookojnie
to tylko ciaza urojona :D psy mają i ludzie tez mają ;)