Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MILCZĄCA TAJEMNICA

Jak ośmielić NIEŚMIAŁEGO?

Polecane posty

Gość milczaca tajemnica
Ale ja nawet nie wiem czy my się przyjaznimy... Po prostu gadamy na gadu... smsy... i tyle... Miło się rozmawia owszem, z jego strony wyczuwam podryw... ale sama nie umiem dać znaków. Co mam mu powiedzieć?

Gość poduboiny
zacznij tez go podrywac faceci tez ta lubia ze miło ci sie pisze z nim i takie tam

Gość milczaca tajemnica
-hej -noo hejka -wiesz, miło mi sie z Tobą pisze... JAK???????????????/ JAKOS SOBIE TEGO NIE WYOBRAZAM.... yyyy:(

Gość podubiony
oj dziewczyno to ma wyjsc w trakcie rozmowy a nie na poczatku mozesz tez pisac ze tesknisz jak nie pisze

Gość podubiony
w tej sytuacji nie mozesz byc nie smiała bo go starcisz :) ja jestem w podobnej sytuacji bo tez jestem nie smiały ale ja podrywam ale niewidze zadnej reakcji z drugiej strony tylko wiem od jej kolezanek ze jej sie podobam i jak Was zrozumiec kobiety tak zle i tak nie dobrze

Gość milczaca tajemnica
Ale przynajmniej się z nią spotykasz i mozesz "w realu" podrywać.... a my.... :( a ja.... A Tobie powiem, żebyś się nie przejmował, bo ja bym robiła tak samo jak ta Twoja:D (czas, cza, czasssssss) :)

Gość podubiony
To znaczy co mam dalej podrywac i czekac i czekac??? bo z kad mam wiedziec czy Ona chce???

Gość podubiony
wsumie u mnie tez zaczeło sie od smsów i pisania codziennie i do dzisiaj a mało co sie spotykamy tak jest wiec tez Cie pociesze

Gość milczaca tajemnica
Ja szczerze mówiąc liczę na coś WPROST od niego... żeby zaproponował spotkanie... (niekoniecznie jednoznaczne wyjście na spacer, chociaz bardzo bym chciała....)ale skoro tak się wstydzi to nie wiem... wyjscie na koncert razem z innymi znajomymi, nie wiem... odprowadzenie do domu skądśtam.... propozycja podwiezienia gdzieśtam... albo pomoc w czymś... Ale na takie zupełnie jednoznaczne WIESZ SŁUCHAJ, STRASZNIE MI SIĘ PODOBASZ... to sama nie wiem jakbym zareagowała, chyba bym się przestraszyła ;) i jakąś głupotę mogłbym zrobić. Małymi kroczkami... Więc chyba mi pozostaje czekać:( a Wam faceci działać!!

Gość podubiony
a co bedzie własnie jak facet nie bedzie działał to Wy tez nic nie zrobicie??? przeciez facet tez musi byc pewin ze kobieta chce ale nie daje przy tym zadnych znaków

Gość milczaca tajemnica
Ojejku, Ty masz pewność, bo wiesz to od jej koleżanek... (ja też swoim mówię o NIM:D ) z tym, że moje nie są heh plotkarami i mu nie powiedziałyby. Nie wiem jak Twoja, ale ja nic nie zrobić, bo zwyczajnie nie chcę mu się narzucać, poza tym jestem raczej nieśmiała... A Ty ucieszyłbyś się jakby to ona wyszła z propozycją spotkania? Mi się wydaje, że nieśmiały koleś, by się przestraszył...albo uznał dziewczynę za taką bezczelną i pewną siebie, która z buciorami mu włazi do żyycia.... :(:(:(:(:(

Gość podubiony
ja nie mówie o przejeciu inicjatywy ale wydaje mi sie ze i kobiety tez cos musza robic niewiem jakies znaki czy cos zeby facet sie domyslał bo w mojim przypadku niedostrzegam zadnych znaków :( niewiem moze mam inne poglady na ten temat moze cos podpowiedz

Gość milczaca tajemnica
A powiesz jak się poznaliście? i ile macie lat? (będzie mi łatwiej coś powiedzieć....)

Gość podubiony
wsumie znamy sie 4 lata ale z przerwami bo kiedys kolega chodził z jej kolezanka i tak ja poznałem a odnowilismy znajomosc w te wakacje bo spotkaLISMY SIE NAD MORZEM I TAM ZAISKRZYŁO przynajmniej u mnie ale kiedys rozmawialismy i stwierdziła ze tez ma cos do mnie od tamtego czasu i piszemy smsy codziennie do siebie

Gość milczaca tajemnica
jesli oboje powiedzieliscie to sobie ze macie COS do siebie to sprawa jest STRASZNIE BARDZO JASNA:) wystarczy spotkanie jej zaproponowac. Jesli COS MA.... to pójdzie:) A mój tylko pisze i pisze i pisze............. ;(

Gość podubiony
Ona ma 18 ja 22 dogadujemy sie ekstra problem jest ze Ona sie uczy i mieszka w internacie i dlatego malo sie spotykamy od wakacji na 2 spacerach a kiedys nie wytrzymałem i powiedziałem ze podoba mi sie a jej reakcja była taka ze nie mowi napewno nie i mam u niej sznase a teraz jak piszemy to mówi mi tylko ze czasami teskni ale na swoj indywidualny sposób i jakie podpowiedzi???? daje znaki???

Gość podubiony
u Ciebie widocznie tez z czasem przyjdzie jego otwartosć uczuciowa do ciebie bo na uczucia nie ma siły!!!

Gość milczaca tajemnica
przyjdzie.... on chyba nie ma sily zeby je wyrazic:(

Gość wyraza ale powoli
i ile mam czekac??????????

Gość milczaca tajemnica
ktos zajmie sie tym tematem na powaznie? PLIS

Gość podubiony
na wszystko potrzeba czasu a jak kochasz to poczekasz ;)

Gość podubiony
To jak nie mozesz wytrzymać to przejmij inicjatywe i zaproponuj mu cos spacer i ze musicie pogadac a jak sie przestarszy do nie jest dla Ciebie a jak nie to bedzie mu zależało

Gość milczaca tajemnica
Na spacer się nie zdobędę... ale koncert?:D

Gość podubiony
Nie wazny jest pretekst ale spotkanie :) a co On zrobi podczas tego to sie okaze

Gość podubiony
w miłości nie ma tak latwo wiem z autopsji ja mecze sie juz ponad 4 miesiace piszac smsy i nic zadnego znaku zainteresowania itp ale pisać chce

Gość kolorki_
Jak wiesz od kolezanek ze chce, ciagle pisze ci esy, spotkaliscie sie, to pewnie jest zainteresowana i czeka na twoj ruch, mezczyzna powinien go zrobic, dziewczynie tak nie wypada :P

Gość podubiony
ale niema zadnego odzewu z Jej strony i wynika z tego ze niechce zmieniac tego i jest dobrze jak jest bardzo dobry kolega ale nie chlopak

Gość podubiony
moze jestem nie z tej planety ale ja uwazam ze kobieta tez musi pokazac ze jej zalezy na facecie gdzie np. mile słowka a to nie tylko ja mam skakac wokół niej a jak "jasnie pani sie łaskawie zgodzi " to bedzie zwiazek to jest dla obojga ludzi a nie tylko jednej strony

Gość kolorki...
Pisze do Ciebie, spotykacie sie, milo sie usmiecha, patrzy zalotnie? Jesli tak, to co ona jeszcze ma robic, to mezczyzna zdobywa, kobieta delikatnie uwodzi;-) Jak wiesz od kolezanek, ze chce to tym bardziej mozesz przeciez ja zagadac o spotkanie, wyciagnac na spacer albo napisac jej cos milego:-)

Gość milczaca tajemnica
a w jaki sposób ta dziewczyna ma okazać zainteresowanie? AJ LOW JU BEJBE? tak ma Ci powiedzieć? Ja na przykład nie chcę się zdradzić zbyt szybko... Zwiazek ma być dla obu stron, masz rację, ale JAK JEST DOBRZE... dla obu stron... to moze byc coraz lepiej... jak sie chce z kims byc to sie to po prostu wie... JEST SIE I JUZ.... w podstawówce sie "prosiło o chodzenie" CZŁOWIEKU:)