Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MILCZĄCA TAJEMNICA

Jak ośmielić NIEŚMIAŁEGO?

Polecane posty

Gość MILCZĄCA TAJEMNICA

mam problem... bo COŚ na ciagnie do siebie, ale oboje nie mamy pewności co to takiego, bardzo się boimy cokolwiek zrobić żeby nie zepsuć tego co jest... takie błędne koło ani w jedną ani w drugą CO ROBIĆ? SĄ JAKIEŚ POMYSŁY?

Gość milcząca tajemnica
taaak, codziennie na gg i raz w tygodniu w kosciele... czasem w smsach... mamy (ja 18, on 20lat...) to juz mnie denerwuje ;( to nic a jednak coś... poznalismy sie za posrednictwem kolezanki...na obozie w te wakacje. potem bylo spotkanie po 2 miesiacach (na ktore strasznie nalegał) ale przeciez nie we dwoje...

Gość milczaca tajemnica
Ej faceci.... jak Wy reagujecie na to jak dziewczyna wychodzi z inicjatywa? Taki niesmialy by sie chyba przestraszył...? i dlatego nie wiem co mam robic

Gość no niech ktos odpowie
NIECH KTOS ODPOWIE NO!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja ci powiem babe
a zebyś tak mu po prostu onieśmielająco i zniewalająco dała poruchac ?

Gość milczaca tajemnica
no mam na mysli dwudziestolatka.... ;] Niektórzy faceci unikają wyzywajacych, smialych,pewnych siebie dziewczyn... WIEC SIE PYTAM czy go nie "przestrasze" a inicjatywa- w sensie POJDZIEMY NA SPACER?

Gość milczaca tajemnica
Oj, zdziwiłbys sie... :) Podeszłaby... ale co Ty na to? Uciekłbys na jej widok?

Gość milcząca tajemnica
więcej wiary w siebie jak bym nie chciała zeby ON pomyslal ze jestem desperatka...:(

Gość milczaca tajemnica
konkretnie.... ma niecałe 180... obstawiam 176-177 a przystojny? kwestia gustu... blondyn:P

Gość milczaca tajemnica
ale co tu ma wygląd do rzeczy? nawet jakby był bradem pittem to PRZECIEZ JEST KOLES TAK NIESMIAŁY... ZE JA NIE MOGE!!! N.I.E.S.M.I.A.L.Y jak mowi to m ablokade jakas! peszy sie jak rozmawiamy! no makabra no...

Gość milczaca tajemnica
POWIEM CI SZCZERZE... Zanim go poznałam osobiscie, z koleżankami obstawiałyśmy ile ma lat. Poważnie...:)dawałysmy mu 17-18... ale po tym z kim sie zadawał stwierdziłysmy ze jednak 19. A na koncu okazało sie ze ma 20,5 :) POCIESZYŁAM?:D

Milczaca tajemnica, mam ten sam prpblem i tez nie wiem jak go rozwiazac. najgorsze jest to, ze jestem dokladnie taka sama jak on i zadna inicjatywa nie przejdzie mi przez gardlo .. :)

"ze jestem dokladnie taka sama jak on i zadna inicjatywa nie przejdzie mi przez gardlo" spedzać razem czas, rozmawiać czy coś bez jasnej inicjatywy świadczącej o zainteresowaniu czy nie? przecież takie wyjście na piwo nie jest jednoznaczne a wspomniany wyżej spacer już raczej tak :P

Bez czyjejkolwiek inicjatywy, nie ma szans na to, zeby spedzic razem czas ;) A inna sprawa jest taka, ze na codzien, do innych on nie jest tak chorobliwie niesmialy. Wiem, bo go obserwowalam dyskretnie. Niestety mam tak, ze udziela mi sie stosunek faceta do mnie i kiedy widze jak on sie krepuje, zaczynam sie strasznie spinac, no i zazwyczaj konczy sie na niczym :( :( :(

Gość milczaca tajemnica
Aj, to widze ze nie jestem sama. Bronka bez ogonka! -DOKŁADNIE! w towarzystwie innych jest smielszy. Np jak gada z moja kumpela... to gada owszem mało ale otwarcie,zartuje... smiało... a ze mna? spiety, skrepowany... i tylko usmieszki....patrzenie sie... a jak ja cos powiem to sie peszy.Centralnie to wkurza. BEZ CZYJEJS INICJATYWY TO DUPA kumpela mi powiedziala ze my zabardzo boimy sie cos zrobic zeby nie zepsuc tego co jest. Ehhh,racja

Gość elo elo
jeszcze jakies pomysly? ja mam ten sam.... problem i NIE WIEM CO ROBIC? osoby trzecie sie przydadza?

Gość gr3g3
ktos pomoze?????????????????????????????

jestes pewna ze nie mylisz niesmialosci z brakiem zainteresowania ? :) kobiety czesto miewaja projekcje ktore nie maja za duzo wspolnego z rzeczywistoscia.

Gość MILCZĄCA TAJEMNICA
Nie no... :D zainteresowanie jest.. czuc i widac na odległos.... na 100km... ale powaznie.... NIESMIALY! ;(

Gość milczaca tajemnica
sa jeszcze jakies rady????????????????

Gość vvvvv
kopnij go w jaja

Gość milczaca tajemnica
obustronne... Gdyby sienie intersował nie pisałby codziennie na GG, jesli nie na gg to SMSy, nie cieszylby tak mordki jak mnie widzi... nie usmiechalby sie w TEN WYJATKOWY sposób... Nie reagowałby alergicznie na dwuznaczne opisy moje na gg... (przykład... jestem spod Krakowa i mialam opis "w Krakowie" a on A CO JEST W KRAKOWIE I KTO?" ) Cały czas rozkminia cos.... tylko kurde NIECH SIE ZDECYDUJE tak bym chciała:D

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i ktos cos jeszcze powie?

Gość milczaca tajemnica
ej, desperejszyn... KTOS MI POMOZE? ja juz nie wytrzymam, on pisze i pisze,,, podrywa w tak ... dziwny sposób ze kurde nie wiem co mam myslec

Gość podubiony
poprostu napisz mu np. czy niechce pujsć z Toba o krok dalej niz przyjazn??? podgaduj Go dawaj znaki