Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lloollaa

Dlaczego faceci placza ze...

Polecane posty

Gość lloollaa

Dlaczego faceci placza, ze nie moga znalezc kobiety, ze kobiety wola przystojniejszych choc mniej inteligentnych itp? Mialam kilku kolegow, ktorzy narzekali straszliwie, ze nie maja kobiety i tak ciezko im jest jakas znalezc... Byli to mezczyzni o bardzo przecietnej urodzie, zeby nie powiedziec, ze byli brzydcy. A u jakich kobiet probowali swoich sil? U bardzo ladnych i seksownych, bo reszta im "nie odpowiadala". "Przeciez nie bede z brzydka!" Chcialoby sie powiedziec "Popatrz w lustro!" ;x

Gość what a pure morning
tez nie rozumiem tego zjawiska...

Gość vvvvv
faceci nie płaczą, co najwyżej marudzą

Gość ja tez miałam malucha
hahaha ;) bo mamusie zawsze powtarzały swoim pulpecikom, że są najprzystojniejsi i najmądrzejsi, a oni w to uwierzyli :D

Trzeba bylo powiedziec :P Niech wiedza, ze nie dal psa kielbasa . A tak powaznie to moze chodzić o to, że oni nie chcą mieć brzydkiej dziewczyny, bo potrzebują dowartościować się. Brzydka dziewczyna byłaby tylko potwierdzenia ich przeciętności.

Gość robaczek w jablku
Wiesz masz racje . Takich wieśniaków nie brakuje:) i taki podlot się jeszcze ma za nie wiem kogo ;]

Często jest tak, że ktoś średnio zwracający na siebie uwagę na ulicy, wiąże się z kimś naprawdę atrakcyjnym. Przecież to nie wygląd daje świadectwo na to, czy możemy związać się z miss world czy z kulawą Zośką, a może z Heńkiem spod sklepu. Ludzie, dorośnijcie ;)

Gość vvvvv
No nie wiem, mi matka zawsze powtarzała, ze jestem paskudny i głupi i nigdy nie będę miał dziewczyny. Miała rację.

Gość reiterin
miałam kumpla, który miał typową polską pszenno-buraczaną urodę czyli nic specjalnego ot taki wypierdek za to marzyła mu się kobieta w typie Salmy Hayek :) w końcu ożenił się z jakąś niespecjalną laską. Pewnie miał dość czekania na sobowtóra Salmy :)

Gość lola-lola
bo przecietni faceci przewaznie uwazaja sie za najlepszych.. bo szukaja sobie seksownej kochanki a nie pratnerki.. - pewnien madry czlowiek powiedzial mi kiedys ze na zone wybiera sie zupelnie inny typ niz na kochanke...

Gość robaczek w jablku
ALe jako kobieta muszę przyznać że to działa w dwie strony.Mam przeciętne koleżanki i chodzą i smęcą bo im się tylko przystojniaki podobają a z brzydali się śmieją. Nie raz miałam ochotę powiedzieć musisz spojrzeć na siebie:)

Gość wyrywam chwasty
Trzeba wyplewic grubych i brzydkich z tego swiata.Amen

Gość lola-lola
a ja zawsze mialam duzo mniej atrakcyjnych facetow ode mnie. czulam sie tak bezpieczniej, nie balam sie ze mnie zdradza, bo sa mniej narazeni na uwodzenie lasek;) do teraz.. moj obecny facet jest b. przystojny- kolezanki mi mowia ze nareszcie mam kogos kto dorównuje mi aparycja, tylko ze kiedy idziemy ulica i dziewczyny sie za nim ogladaj, albo zaczepiaja go sprzedawczynie w sklepach to ja dostaje spazmów!! wczesniej nie mialam takiego stresu.. ale tez sie tak nie staralam zeby ich przy sobie zatrzymac.. jak mowia kazdy kij mia dwa konce... a kazda potwora znajdzie swojego amatora...

Gość zwyczajny przecietniak
ja tez chce ladna

Gość Zostanę pracoholikiem
Co to znaczy brzydki facet? Dajcie jakieś przykłady. Bo zauważyłem, że nie ma wyznacznika urody dla dziewczyn. Dla jednej Christiano Ronaldo to sexy ciacho dla drugiej brzydal, dla jednej Borys Szyc to przystojniak dla drugiej przeciętniak, dla trzeciej poseł "Hąkąg" Gadzinowski to brzydal a dla innej przystojniak

Ja tam nie płaczę, bo jestem zbyt beznadziejny żeby mieć dziewczynę. Moja brzydota chroni mnie przed ewentualnym podrywaniem przez nieświadome mojej beznadzejności desperatki :classic_cool:

Zostanę pracoholikiem - tu raczej chodzi o zadbanie niż o kanon piękna. Wielu jest facetów, których rysy twarzy przyprawiają o dreszcze, ale brudne ubrania czy paznokcie, a nie daj Boże nieprzyjemny zapach, odpychają od nich na kilometr ;)

Gość Rysiek Kalisz jest przystojny

Gość lola-lola
a tego sie nie da zakwalifikowac. kazdy ma inny gust i ocenia wedlug niego. o gustach sie nie dyskutuje. to jest dobre, bo ten ktory w moich oczach jest brzydki moze byc przystojny dla innej, i kazdy jest zadowolony:)

Gość wladyslaw_wszechmocny
Bo Ci faceci źle robią. Zamiast narzekać niech wezmą się do roboty, jakieś przekręty, machloje, chata, fura, kasa. I nagle się okaże, że te wszystkie pindy, które je zlewały, zaczną się do nich kleić jak muchy do miodu ! :) Bo niestety Wy wypacykowane księżniczki kochacie tylko Jegiełłę :) http://streemo.pl/Portal/390671,Film,Aurellia_Poradnik_prawdziwego_mezczyzny___Jagiello.html

Gość lola-lola
wladyslawie_wszechmocny strasznie generalizujesz... cale milliony dziewczyn szukaja duzo glebiej niz sugerujesz.. tylko ze wam jak zadra w oku stoja tylko te "wypacykowane ksiezniczki". moze dlatego ze jestescie wzrokowcami.. a moze dlatego ze macie slaba wyobraznie:)

Czyli jeśli dbam o siebie (higiena, czyste ubrania, zapach) mimo średniej urody może się podobać dziewczynie?

Gość lola-lola
pewnie ze mozesz zostane pracoholikiem.. masa facetow nawet nie przypuszcza ilu dziewczynom sie podobaja, bo tych przecietnych dziewczyn po prostu nie widza..

No ja akurat czasem aż za przesadnie dbam o siebie

Gość rysiek kalisz
wygladam jak rysiek kalisz czy bede wam sie podobal?Jestem czysty,pachnacy i schludnie ubrany,aha i nie nosze okularow ;-)

Gość wladyslaw_wszechmocny
> a moze dlatego, ze macie slaba wyobraznie raczej, ze alkoholu czasem za malo :) tak wiec panowie: albo pic i wyrywac brzydale albo krecic kase i byc obleganymi przez wypindrzone princeski ! i jedne i drugie nie na dlugo oczywiscie ! musi byc ruch w interesie :classic_cool: