Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzzzz

Boję się przyznać, że jest całym moim życiem

Polecane posty

Gość madzzzz

Witajcie! Pisze tutaj bo byc moze Wy mi pomozecie co mam zrobic. Bylam z chlopakiem rok, przez ten czas byly miedzy nami zarowno chwile mile jak i te mniej... On byl strasznie zazdrosny o mnie, bardzo zadko spotykalam sie ze swoimi znajomymi, nie czulam sie doceniana przez niego, malo komplementow, nie widzial moich potrzeb. Postanowilam to zakonczyc, gdyz chcialam by cos sie zmienilo bo taki zwiazek mnie meczyl, nie mial dla mnie przyszlosci.. Przez ten caly czas go kochalam i wciaz kocham. Na poczatku gdy sie rozstalismy bylam dla niego obojetna, chcialam by cos zrozumial jednak on sie poddal nie walczyl mimo ze utwierdzal mnie w przekonaniu jak bardzo mnie kocha. Nagle zaczal imprezowac, poznawac nowe dziewczyny nada powtarzajc mi ze nie moze bezemnie zyc.. Co mam robic, kocham go i chce z nim byc jednak on tez musi cos zrozumiec!!

Gość madzzzz
Nie, nie ma 59 lat i firmy. Jest zwyklym facetem tzn dla mnie "niezwyklym":)

Gość madzzzz
jest brzydki jak noc listopadowa ale ma kasy jak lodu wiec mu siorbie ze spustem

Gość madzzzz
To chyba opisujesz swoje zycie a nie moje..

Gość szczerze....
Powinnaś z nim szczerze porozmawiać. Dokładnie to samo mu powiedzieć, co tu napisałaś. On powinien znać twoje bolączki i obawy względem niego. Jesli trzeba postawić mu warunki (w ostateczności !), niech sie trochę pilnuje z tą zazdrością. Naczytałam sie o tym, że chorobliwa zazdrość rujnuje związek i życie. Teraz imprezuje, bo musi w jakiś sposób ukoić nerwy, tęskonotę, żal. Być może, że w swej głupocie coś narozrabia i będzie bardzo tego żałował. Jesli wam obojgu zależy, to widzę szansę, którą oboje powinniście w 100% wykorzystać.

Gość madzzzz
ja mu tylko trzepe starego wora nic wiecej

Gość madzzzz
Juz jedna sytuacja przydazyla mu sie na dyskotece o ktorej sie przez przypadek dowiedzialam, nie wiem czy nie wykorzystuje tego nadal.. wiem, ze pisze z innymi dziewczynami:( mnie strasznie olewa, nie wiem co chce pokazac.. moze mam o nim zapomniec?!

Gość madzzzz
a tak lubialam mu obsiorbywac parambole

Gość uuuuuu
Rob to co Ci podpowiada serce:)

Gość madzzzz
Serce podpowiada, ze go kocham a rozum kaze mi myslec na przyszlosc:( i co w takiej sytuacji?

Ja też radzę posłuchać rozumu. Tacy faceci rzadko się zmieniają, a z czasem pewnie byłoby coraz gorzej. Piszesz, że w związku z nim czułaś się niedoceniona i osaczona. Chcesz znowu się tak męczyć? Musisz sama sobie odpowiedzieć na to pytanie.

Gość kaczka frdeka
jeśli wiesz że dasz rade o nim zapomniec to byloby dobrze. Ale czy zapomnisz...?

Gość madzzzz
Wlasnie obawiam sie, ze bedzie mi strasznie trudno o nim zapomniec. W dodatku mieszkamy niedaleko siebie, widujemy sie czasami na ulicy:((

Wydaje mi się, że Ty już podjęłaś decyzję. Tutaj tylko szukasz potwierdzenia. I tak zrobisz to co teraz myślisz. Oby wyszło Ci to na zdrowie. pozdr.🖐️

Gość eqo
a może jest tak, że on sam nie wie czego na prawdę chce? Może nie kochał tak jak ci się wydawało? Zrozumiem imprezowanie po dotkliwym rozstaniu, ale raczej powinien próbować walczyć, prawda? Dlaczego tego nie robi?

Gość madzzzz
Powiedzial, ze nie walczyl bo sie poddal.. Olewalam go na poczatku i to podobno byla ta przyczyna poddania

Facet jest tak skonstruowany, że jeśli mu na czymś zależy, to o to walczy. Twojemu najwyraźniej nie zależy na Tobie, woli dobrze się bawić. Chcesz do niego wrócić bo naprawdę go kochasz, czy dlatego, że boisz się być sama? Ja nie wyobrażam sobie tkwić w takiej relacji...

Gość madzzzz
absolutnie nie boje sie samotnosci. Dodatkowo odezwal sie do mnie ostatnio moj eks, chce sie ze mna spotykac, mowi mi ze mnie kocha. Nie wiem co mam o tym wszystkim myslec!

Gość eqo
moim zdaniem nie ma sensu z jednego nieudanego związku pakować się od razu w następny, bo ktoś zostanie skrzywdzony. Poprzedniczki mają racje, jak się kocha to się walczy :(

Gość madzzzz
Eks walczy jak tylko moze, robi wszystko ale co z tego jesli ja kocham innego:(

Gość piiiiiii
no to nie masz sie zaciekawie, ja bym nie wiedziala co mam zrobic w takiej sytuacji:(

Gość eqo
co z tego że będziesz walczyła skoro on cię nie kocha? To tak w odnośni do exa

Gość madzzzz
Gdyby wszystko bylo takie proste to z checia bym zapomniala:((

Gość madzzzz
Mowicie, ze lepiej bedzie jesli zapomne?

Gość eqo
słuchaj zapomniałam o 3 letnim związku a myślałam, że szybciej umrę niż zapomnę i najśmieszniejsze - cieszę się, że to się skończyło (taka mądrość dociera po latach)

Gość madzzzz
Dlugo zapominalas? Co robilas by tyle o tym nie myslec?

Gość eqo
zapominałam prawie 2 lata i bolało jak cholera nie da się opisać bólu po rozstaniu, bo to jest prawdziwy ból fizyczny i nie da się nie myśleć lekarstwo? może czas, a może facet z którym spotykałam się aż 1 miesiąc :) później wszystko złagodniało, tylko ja żałowałam, że straciłam tak dużo czasu

Gość madzzzz
Kiedy ja wlasnie nie potrafie spotkac sie z innym, sprobowac i to jest chyba najgorsze.. a czas tak wolno biegnie:(