Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsahcdsuykdasfioydsaoysdsdvdww

z telefonu na komp

Polecane posty

pomocy. chce przegrac zdjecia z telefonu samsung sgh-l 760 na komp a nie idzie.Mam odpowiedni kabelek i nic. Jak podłaczam kabel komputer informuje ze jest nowy sprzet i nic....dalej nie wiem co robic

Gość zrób tak
podłącz tel do komputera. gdy wyświetli ci się komunikat, że znaleziono nowy sprzęt poczekaj moment. czasami jest autoodtwarzanie, czyli telefon sam ci się 'otworzy'. jeśli jednak się nie otworzy wejdż w mój komputer, a następnie w telefon. Swoją drogą, nie myślałaś żeby przesłać dane za pomocą bluetooth'a?

a jak sie przegrywa z bluutof .Telefon mam od niedawna i dlatego jeszcze tego nie obcykałam.

Gość zrób tak
jeśli chcesz ściągać albo przesyłać za pomocą bluetootha (bezprzewodowo), to musisz mieć go ustawionego w komputerze (połączenie) i telefonie (widoczność i dodane urządzenie-komputer). Jeśli to na razie za trudne dla ciebie, to radzę posługiwać się kabelkiem. podłącz kabelek do komputera i telefonu.

natel wyskoczył mi ekranik komputera i tyle nic wiecej nie ma

a trzeba miec jakis specjalny program aby przesłac przez kabelek. bo ma moj komputer tez nic nie wyszło nie ma zadnego tel , sprawdzałam

Gość zrób tak
czyli nie zainstalowłaś oprogramowania z płyty dołączonej do zestawu z telefonem. musisz zainstalować tamto oprogramowanie. swoją drogą dziwne, że jak podłączysz kabel do tel i komp to nie widać w 'moim komputerze nowego sprzętu'

a teraz jest tylko odgłos kompa ze został kabel podłaczony ale zadnej ikonki nie ma i nie mam nawet teraz jak zaczac

nie dostałam zadnej płytki ani kabelka. Kabelek mam pozyczony . Tel kupilam od szwagra czyzby mnie w konika zrobił

Gość zrób tak
ok. to spróbuj zrobić tak: podłącz kabelek do komp, a następnie do tel, wejdź w mój komputer i powiedz co widzisz