Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cruel von lex

dla kobiet o równouprawnieniu

Polecane posty

Gość cruel von lex

Mężczyzna zdradza- kobieta przeżywa przygodę. Mężczyzna, rozwodząc się, rozbija rodzinę- kobieta kończy związek bez perspektyw. Mężczyzna wyżywa się na bliskich- kobieta odreagowuje stres. Mężczyzna wrzeszczy- kobieta akcentuje swoje racje. Mężczyzna katuje dzieci- kobiecie puszczają czasami nerwy. Mężczyzna zaniedbuje rodzinę- kobieta realizuje się zawodowo. Mężczyzna jest niezdarą- kobieta bywa zagubiona. Mężczyzna jest skończonym chamem- kobieta bywa zmuszana do stanowczości. Mężczyzna jest pracoholikiem- kobieta dba o swoją niezależność. Mężczyzna leni się- kobieta regeneruje siły Mężczyzna kłamie- kobieta stosuje dyplomację. Mężczyzna przepuszcza pieniądze - kobieta musi czasami coś kupić także dla siebie. Mężczyzna, kiedy dobrze wygląda, jest narcyzem- kobieta jest po prostu zadbana. RÓWNOUPRAWNIENIE ...

Gość a ja też jestem kobietą
Heheheh, dobre i z tego co obserwuję, prawdziwe

Gość cicha cichodajka
facet jest niezłym żigolakiem = kobieta niezłą koorvą. tak to właśnie wygląda. :O

Mężczyzna zdradza- kobieta przeżywa przygodę. A to skąd? ja za to znam Mężczyzna który sypia z kilkoma kobietami to maczo-kobieta która sypia z kilkoma mężczyznami to kurwa.

Gość bojabojaboja
Ja nie zauważylam, żeby to funkcjonowało w społeczeństwie, może tak się czasami głupio usprawiedliwiają kobiety. Solidarność jajników, no nie? Ale tak na prawdę to przekonania fukncjonujące wśród mężczyzn to tak jak napisał Wojciech Eichelberger: "......dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się w świecie. A w szczególności zrozumie, że gdy ją boli, to tak naprawdę nie boli. Gdy jej się chce, to tak naprawdę jej się nie chce, a gdy nie chce, to właśnie chce. Gdy płacze, to histeryzuje i jest niewdzięczna. Gdy się na coś nie zgadza, to jest wredna i cyniczna. Gdy się cieszy, to się wygłupia albo jest pijana. Gdy chce ładnie wyglądać, to się mizdrzy, a gdy kimś się zainteresuje, to się puszcza. Gdy się wstydzi, to jest głupia, a gdy się nie wstydzi, to jest bezwstydna. Gdy się przy czymś upiera, to przesadza, a gdy się nie upiera, to nie wie, czego chce. Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Gdy ma ochotę na seks, to jest suką, a gdy nie ma ochoty na seks, to też jest suką. Jeśli chce być kimś – to znaczy, że przewróciło się jej w głowie, a jak nie chce być kimś, to jest głupią kurą. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. ..... a gdy dostaje furii – to jej się tylko tak zdaje. " I taki nasz smutny los.

Gość kobieta mysli o jednym
gdy facet o drugiej

Gość gość
jak tak bardzo kobiety chcą równouprawnienia to mogą iśc kopac rowy albo murowac domy i nosic pustaki my męszczyzni chętnie popilnujemy dzieci

Gość gość
Równouprawnienie... hmm...'czy cos z nim nie tak,ze chce aby to kobieta sie starala ... ? Ja zostaje przy tym ze pierwsze kroki naleza do facetow!' Do facetow 'z jajami ' nie badzcie za wygodni skoro chcecie nas miec!

A to skąd? ja za to znam Mężczyzna który sypia z kilkoma kobietami to maczo-kobieta która sypia z kilkoma mężczyznami to k**wa.] najsmutniejsze jest to, ze w 99% taka opinie maja nie mezczyzni ale kobiety :(

Gość gość
my męszczyzni chętnie popilnujemy dzieci xxx Wy, męŻczyźni popilnujcie raczej słownika...

Gość gość
:-Dniech on już lepiej nie pilnuje dzieci bo niczego dobrego, poprawnego nie wyjdzie. Jestem za równouprawnieniem takim jak teraz. Zostawmy kobietom to co kobiece i podnieśmy im płace.

Gość gość
tylko, że dziś nie mamy równouprawniania. Dziś są uprzywilejowane jeszcze bardziej kobiety, mężczyznom daje się ciągle tylko obowiązki.

Gość po równo

baby dostają przywileje a faceci obowiązki = równouprawnienie w stylu babskim