Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quicksand

to jest dopiero rap hip hop a nie to co teraz chala!!

Polecane posty

Gość hej hrabio von zeppelin
najlepsze byly lata 70te, to co przeslalaś to istny shit dla mnie, nie ma żadnego znaczenia atrustycznego, poprostu jedno wielkie gówno

Gość AaliyahDanaHaughton
fajna piosenka :) ale teraz tez robia dobra muze, oczywiscie nie wszyscy

hip hop to same teksty mowione, malo muzy, to tak jakby sluchac narzekan, gadania o tym jaka jest rzeczywistos, jak jest zle i ze zycie jest do dupy, docze[piajac przy tym agresje, nie wiem po co to zeby sie bardziej dolowac?

ja slucham wszystkiego, kazdy rodzaj muzy ma jakies znaczenie (najb jestem fanka rock ) tylko jakos tego hip hopu nie moge zrozumiec .....:(

Gość ale zal ale zal
lata 60, 70 i 80te!!! to była muzyka, jeszcze czasami sa przebłyski dobrej muzyki, np The Division Bell z 94, czy Black Ice z 2008

Akurat hip- hop najłatwiej jest zrozumieć bo to muzyka kierowana do prostych ludzi. Nie zawiera zwykle środków przekazu artystycznego charakterystycznych dla poezji śpiewanej więc nie wiem o co cho.

dla mnie hip hop jest zbyt prosty :( zbyt agresywny to tak jakby kryminalisci spiewali o swoich doswiadczeniach

przepraszam blokers>>>>>>>> wiem ze lubisz hip hop i peje itd:( sorki, chcialam tylko zeby ktos mnie przekonal do tego typu muzy podal argumenty, moze za ostro sie wypowiedzialam, ale szanuje jesli ktos to slucha

Gość that is the way i like it
nie lubię hip hopu, dla mnie to najbardziej żałosna, a może zaraz za popem lat dzisiejszych, "muzyka" Kurwa ludzie ogladalam wczoraj występ led zeppelin i to było kurwa zajebiste! I jak ktoś nie lubi rocka to pierdol się. słuchaj sobie tego stękania raperów przy powtarzająctm się umcyk umcyk, jebcie sie wszyscy METAL I ROCK to jest to, kurwa!

Quicksand, nie słucham Peji bo to lanser i pozer. Z polskiego hh czy rapu słucham Pezeta i Kaliber44 oraz Kazika (bo niektóre jego utwory są z tego gatunku). Peja, Mezo, Grupa Operacyjna itp. grajki z Viva Polska, to odmiana discopolo- hiphopolo. Argumenty: - Kazik - Dziewczyny - Pezet - "niegrzeczna", "lojalność", "gdyby miało nie być jutra". To nawet moja matka rozumie :P