Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna dzis jestem

Nie wiem co sie dzieje i co robic

Polecane posty

Gość smutna dzis jestem

Odtawilam tabletki antykoncepcyjne bralam prawie 2 lata oczywiscie nie wspolzylam, krwawienie z odstawienia po ostnim opakowaniu wystapilo prawidlowo teraz czekam na okres i cisza dzis juz 39 dzien cyklu nie wiem co robic, mialam owulacje bo bardzo kul mnie jajnik po ten owulacji mialam brazowe plamienie, brzuch mnie pobolewa i w ogole a okresu nie ma martwie sie nie wiem czy isc do ginekologa prywatnie na usg

Mysle ze powinnas isc do ginekologa,po dokladnym przebadaniu powie Ci czy jest wszystko w porzadku.Czasem po odstawieniu tabletek cykl jest rozregulowany ale lepiej to sprawdzic.

Mysle ze powinnas isc do ginekologa,po dokladnym przebadaniu powie Ci czy jest wszystko w porzadku.Czasem po odstawieniu tabletek cykl jest rozregulowany ale lepiej to sprawdzic.

Gość smutna dzis jestem
do ginekologa chodze regularnie ostnio bylam pod koniec marca na kompleksowym badaniu i wszystko bylo wporzadku, jednak pojde w poniedzialek, ale zaobserowalam usiebie sluz blodny i owulacje to miesiaczka tez powinna wystapic, duzo osob mi mowilo ze cykle teraz nie musza byc regularne