Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rodowity od pokoleń

Czy w waszych miastach też jest pełno chłopków przyjezdnych

Polecane posty

Gość rodowity od pokoleń

Bo w Warszawie na każdym kroku jakies zamiejscowe chamy. Ide do sklepu i slysze jak jakis koles prosi "póółtorej kila zimnioków" Skąd ta plaga sie bierze? Najlepiej to widac w Święta kiedy sa puste parkingi bo "Warszawa jedzie do siebie" U Was też tak jest?

Gość bo im sie w polu robić nie chc
to do miasta jadą

Gość w krakowie to samo . . .

Gość yoe yoe toe
u nas nygi skakają po ćmiki i szneki, tej :D

Gość posprzedawali hektary
i do miasta ich ciągnie

Gość a co ci przeszkadzają

Gość djkasdfk
Warszawa to nic w porównaniu ze Śląskiem. Tam to od wojny może z 30% to rodowici mieszkańcy a reszta to "dzicz" z Polski. Najdziwniejsze jest to, że gdy wyjeżdzam w różne tereny Polski to tam żyją całkiem normalni, spokojni ludzie i tak jest wszędzie. Natomiast z tych samych terenów do nas przyjeżdzają jacyś "odmieńcy", widocznie ci przyjezdni to po prostu ludzie, których w rodzinnych okolicach nikt nie chciał i tak wędrują po kraju.

u mnie nie ale biorąc pod uwagę, że warszawa to jedna wielka smutna i szara dziura, chłopki nie powinny robić wam różnicy

Zaradny rolnik zostaje u siebie. Do miast przyjeżdżają nieudaczniki co to na wiochach nawet do dojenia krów się nie nadawali, albo brzuchate laski co to je ksiądz z ambony wyklął

Gość zabierają miejsca pracy
i zaniżają stawki

Gość wpadnij do Wolnego Miasta
(Gdańsk) i powiedz że jesteś z Wawy :) hehhe my tu nie lubimy takich wieśniaków jak ty. Chłopie ze stołecznego miasta.

Gość morda Volksdeutschu

Gość Warszawa to przereklamowana wi
ocha smutna i szara dziura :) stary ci rodowici to stoją na ulicy i pod pałacem kultury i od przyjezdnych na piwo żebrają :)

Gość jak przereklamowana wiocha
to po chuj przyjeżdżacie i zamieszkujecie tu

Gość bo jesteśmy tak dobrzy
że firmy w których pracujemy transferują nas do was na wieś, po to aby rozkręcić interes na zadupiu.

Gość Polnocny Londyn
tak....u nas to samo...najgorzej jak weekend sie zaczyna to zlatuje sie ta prostota ze stolic Europy Wschodniej,wsiadaja na Okeciu w tanie linie bo teraz ich stac i robia taka wioche ze wstyd,Tak mi wstyd za tych swiatowych Warszawiakow,znajomym tlumacze ze ty tylko oni tacy sa a na prowincji mieszkaja calkiem mili i sympatyczni ludzie....no ale Ci "New money" ze sloma w butach to porazka

Gość czyli jesteście naszymi
parobami

Gość djkasdfk
Warszawa ma ten plus, że tam ludzie przyjeżdzają za pracą głównie w budowlance i finansach a po pewnym czasie wyjeżdzają (w większości). A na Śląsk przyjechali do przemysłu ciężkiego/wydobywczego i niestety zostali.

Gość djkasdfk
Trudno takie czasy, lepsza taka migracja wewnętrzna niż gdyby do nas przyjeżdzali Turcy czy Murzyni, o Arabach już nie wspominając. Rosjan czy Ukraińców też można zaakceptować.

Gość hahahah przypomnialo mi sie
jak ostatnio ogladalam na yt fragment milionerow gdzie byl szalenie inteligentny facet ktory poprosil o odpowiedz publicznosc, po czym zaznaczyl jedna z odpowiedzi okazala sie trafiona hubert sie go pyta; jak myslisz dlaczego tylko tyle osob zaglosowalo na te poprawna odpowiedz" wieie co odpowiedzial? -BO RESZTA BYLA Z WARSZAWY hahahahahahaahahhahaha pozdro buraki! ;] myslicie ze mieszkacie w tolicy to jestescie wielcy figo fago hahaha

Gość wsioszawa
diabeł wcielony jak Ciebie nie lubie boś z warszawy tak Ci rację przyznam :O

Gość wsioszawa
miało być :D

Gość ja nie akceptuje
arabusow, rodowitych warszawiakow i murzynow ktorych jest u mnie pelno a uczelni mysla ze przyjechali z odleglych krajow to im wszytsko wolno, najlepsze jest to ze maja luzy i ich przepuszzcaja albo moga podchodzic do egzaminow po kilka razy, myslam ze sa dobrzy w kosza ale jak zobaczylam jak graja to porazka mysle ze fajnie mieszkalo y sie na slasku bo tam sa tacy zzyci,mam rodizne moze sie wyprowadze tam hahah

Gość dooobr.e
hahahah przypomnialo mi sie jak ostatnio ogladalam na yt fragment milionerow gdzie byl szalenie inteligentny facet ktory poprosil o odpowiedz publicznosc, po czym zaznaczyl jedna z odpowiedzi okazala sie trafiona hubert sie go pyta; jak myslisz dlaczego tylko tyle osob zaglosowalo na te poprawna odpowiedz" wieie co odpowiedzial? -BO RESZTA BYLA Z WARSZAWY hahahahahahaahahhahaha pozdro buraki! ;] myslicie ze mieszkacie w tolicy to jestescie wielcy figo fago hahaha

Gość warszawiak warszawiakowi
nigdy ręki nie poda a jak nadarzy się okazja to sprzeda z zyskiem!!!!!! w żadnym innym mieście takiego chamstwa i buractwa jak w stolicy to niema!

Gość djkasdfk
Nie chodzi o to abym lubił Rosjan ale w porównaniu do innych nacji (Afryka,Azja) to i tak najlepsza opcja, znaczy łatwa do asymilacji.

Ja uważam, że w każdym mieście są rodowite i rodzinne dzielnice gdzie ludzie są zżyci i egzystencja ma charakter sielanki. Nie przeszkadza mi w przyjezdnych to że przyjeżdżają, płaszczą się o pracę, na studiach ledwo przechodzą bo robią z siebie sieroty z odległej prowincjii - poprostu każdy sobie radzi jak potrafi. Wkurwia mnie fakt, że jak już pokonczą uczelnie i sie trochę dorobią to wyjeżdzaja i potem wieszają na nas chuje a gdyby nie Taka Warszawa to byli by nikim.