Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawa slub

Restauracje, ceny..???

Polecane posty

Gość warszawa slub

mam prosbe jesli ktos robil wesele w warszawie prosze o podanie cen i nazwy restauracji lub jesli to niemozliwe mniej wiecej miejsce, planuje slub wlasnie w warszawie i nie jestem dobrze zorientowana, przeraza mnie to jak sie slubu nie planuje to czlowiek sie nie zastanawia ile czasu to zajmuje z gory serdecznie dziekuje

dom weselny - wal miedzeszynski -> 170-180zl (kiepska sala, plytki a nie parkiet, dywan pod stolami totalnie zniszczony) w cenie ciasta,tort, bez pasnika i bez alkoholu sala na ~80os (chociaz wciskaja do 120) dwie restauracje w ząbkach (nie pamietam ulic) -> 170zl, jedna z zerowym parkingiem (max 5 samochodow), druga z doplata za wszystko (8zl/szt pokrowca na fotele, 2/szt serwetek) cena bez ciast/pasnika i alkoholu + korkowe 3zl dworek w raszynie -> 220zl -> wszystko procz tortu/alkoholu/pasnika bardzo ladna okolica (jak z bajki) mozliwosc wykupienia salw z armat, czerwonego dywanu etc. dom weselny pruszkow -> 220zl piekna sala, w cenie albo fontanna czekolady albo pasnik, 5 pokoi, tort bez alkoholu 30km od wawy (droga na sochaczew) 190zl bogatsze lub 170zl skromniejsze menu ogromna sala, pieknie utrzymana, 0,5l alkoholu w cenie, 3 pokoje, bal sylwestrowy dla pary mlodej, bez pasnika w takich ja bylem i takie ceny mi podano

wiele sal odpadalo juz w czasie przegladania fotek w necie (slupy na parkiecie, ciasnota czy inne niedogodnosci dodam, ze zdecydowalem sie na ta ostatnia oferte :)

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbb
Co to jest paśnik?? :o

Gość jezu jak to paśnik
???????? To na waszych weselach są też zwierzęta? Czy goście żrą owies???? Czy może paśnik to coś innego? :o

Gość ash23
a jakie ceny plasują się w Poznaniu, ktoś wie-no i gdzie jest najsmaczniej?

Gość gość
Najsmaczniej jeśli chodzi o kuchnię włoską jest w restauracji Mollini a ceny za naprawdę dobry obiad zaczynają się od 40zł, naprawdę godna uwagi restauracja.

Gość gość
A gdzie jest Mollini? Szukam jakiejś fajnej knajpy włoskiej i nadal szukam, może właśnie Mollini okaże się tę jedyną;)