Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToNieTaGłupia

mam aparat w wieku 15 lat!! Czy to aż tak głupio wygląda??

Polecane posty

Gość ToNieTaGłupia

Mam 15 lat nosze aparat...bede musiała go nosić przez 3 lata, więc dopiero na 18 bede mieć ładne zeby. Ale czy to wygląda aż tak debilnie jak mi się wydaje?? ;(

Gość klikka
wlasnie mialam zrobic temat o nitinolu, czy twoj drut jest wlasnie z tego materialu ? moglby ktos mi wytlumaczyc na czym polega przemiana martenzytyczna ?

zależy jaki aparat ale wiadomo że jak chodzisz i szpanujesz nową cyfrówką po ulicy, szkole to wiocha. szczególnie jak na fotografii się nie znasz. no ale mój brat dostał na komunię fajny apart i go nosi, robi zdięcia i wcale głupio nie wygląda więć się nie przejmuj przesadznie!

Gość glupia jestes ja mam 21
lat i tez nosze aparat :o glupio wygladaja krzywe zeby a nie aparat

Gość księżniczka z Krainy Kwitnącej
ja miałam 24 lata jak założyłam aparat. Teraz ma proste ząbki i śliczny uśmiech :D Uważam że nigdy nie jest za późno na to żeby zacząć dbać o swoje zdrowie i swój wygląd! A Ci co uważają inaczej poprostu Ci zazdroszczą że stać Cie na taki aparat a ich nie :P prawda Danny Decoy że zazdrościsz??

Gość gh
Ja mam 19 i bede nosić jeszcze rok :P

Gość jusaaa
moja koleżanka nosi już 2 lata i ma 28l. ząbki coraz równiejsze i to jest najważniejsze:)

Gość ToNieTaGłupia
ale boję się że nie będę się podobać chłopakom, albo że będą się ze mnie śmiać ;/

Gość ToNieTaGłupia
Obawiam się tego noszenia aparatu. to takie głupie uczucie...żeby to jeszcze tak głupio nie wyglądało :(

przecież to nie wygląda brzydko. Lepiej mieć krzywe zęby?? babo!! ciesz się że masz szanse na proste i zdrowe ząbki :) no i możesz nosisz kolorowe gumeczki na aparacie:) kto nosił aparat wie o czym mówię ;)

Gość ToNieTaGłupia
też pocieszam się gumkami na aparat :)) wiem o nich, bo moja koleżanka też nosi :D

Gość ToNieTaGłupia
Dzięki Łukasz :* Już wiem że jesteś spoko :))

Ja mimo wszystko uważam,że aparat oszpeca i to bardzo ten przezroczysty czy tam biały jeszcze ujdzie ale ten zwykły...Ja mam swoje zdanie na ten temat i raczej go nie zmienie i wiem,że za to jak zwykle dostane nie złą pogadankę:)

Eee tam czemu głupio... nie rozumiem tylko jednej rzeczy: dlaczego w Polsce aparat uważany jest za powód do drwin i śmiechu? A przecież to bardzo dobrze, ze ktoś chce miec w koncu proste zęby. Powiem ci jeszcze, ze sama bardzo chcialabym nosic , ale na razie mnie an niego nie stać:(

Gość ToNieTaGłupia
Pewnie ma ząbki, których możesz jej pozazdrościć, ale powiem Ci chłopie, że Twoje wypowiedzi i Ty jesteś tak pusty ze aż żal tyłek ściska...

Danny Decoy ale jesteś śmieszny :) zakompleksiony człowieczek który próbuje się dowartościować anonimowo na forum :D

Gość ToNieTaGłupia
zgadzam się z Księżniczką z Krainy Kwitnącej, ale może wróćmy do tego nieszczęsnego aparatu ;/

jak już wspomniałam mnie się aparat nie podoba no ale jak pomysleć że za te 2,3 lata bedziesz miała ładne ząbki... chociaż u nie których moich znajomych po aparacie porobiły się szparki między zębami;/

Danny ale księżniczka ma rację... nikt kto nie posiada kompleksów albo nie posiada ich dużo nie wyzywa w tak wieśniarski sposób innych... Ty nie stety jesteś przykładem takiego zakompleksionego prawiczka który wścieka sie sam na siebie za to jaka z niego ciota.

Gość ToNieTaGłupia
Nie...nie przeszkadza mi nic tylko denerwuje mnie to , że będą się ze mnie śmiać albo coś ;/

Gość sesee ee
mloda to ty ??? zG