Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona195

co mam myslec..???

Polecane posty

Gość ona195

witam wczoraj po roku ciszy dstałam od znajomego smsa: hej co słychac?? jestem strasznie zaskoczona. zerwałam z nim kontakt poniewaz okłamał mnie. chciaz jeg nr kom. dawno skasowałam to i tak pamietam. odpisałam mu na smsa: przepraszam kim jestes?? nie odpisał . zastanawiam sie co sie takiego stało, ze po roku ciszy odezwał sie?? ma wyrzuty sumienia?? chciał mi sobie przypomniec? a moze teskni....??

Gość ona195
na pewno nie pomylił nr!!! dlaczego nie skasował mojego nr... przeciez wiedział ze NIGDY sie do niego nie odezwie...!!!

Gość Znajomy Twój
To byłem ja, chcę tylko zamoczyć. Czysty seks, bez uczuć.

ty myślicz zaraz najgorszym, pomyśl o pozytywnych aspektach tego sms i czwekaj na efekty po co sie automatycznie uruchamiać i zamartwiać:)

Gość ona195
do znajomy moj..... takie typu teksty pisz komus innemu!!!

Gość bo nie ma z im sie umawiac
bo nie ma teraz nikogo i na widoku tez niespecjalnie dlatego odezwal sie do ciebie a noz widelec

Gość ona195
znam G i wiem, ze juz nie odpisze. troszke głupio zrobiłam , ze odpisałam . mogłam nic nie pisac..... wtedy bym czekała na dalszy rozwoj sytuacji.... hmmm

Gość ona195
nie przeszło mi i nie przejdzie mi!!!! to co zrobił to jest niewybaczalne. zeby było ciekawiej ma kogos- jest zonaty!! dltaego zerwałam z nim kontakt , bo dowiedzialam sie o niej! wiem pewno bedziecie pisac , ze chce sexu. nie jestem z tych co pchaja sie zonatym do łozka!! tylko zastanaiwa mnie 1 - po co sie odezwał?? po jaka cholere!!

Gość bo chce
bo on chce seksu i bedzie ci mowil ze wlasnie sie rozwodzi z zona :P

Gość ona195
znamy sie dosc długo - nigdy nie uprawialismy sexu! i raczej nie bedziemy. na takie typu teksty ze rozwodzi sie z zona nie uwierze!! chyba ze pokaze mi na papierku:):):) prosze odp. mi dlaczego nie skasował mojeg nr?? czy On jest na tyle głupi i mysli , ze mi jakos to przejdzie??!! czy Wy faceci jestescie az tacy naiwni!!!??

Gość a spalas
A spałaś z nim kiedyś? Niestety z facetami już tak jest, że oni robią coś niewiele myśląc, bo im się coś przypomni, a my później dochodzimy, o co tak naprawdę chodziło i co on miał na myśli. Ja też mam takiego "kolegę", kiedyś coś tam się między nami zaczynało, ale skończyło się zanim się zaczęło. I teraz co jakiś czas się uaktywnia wysyłając mi w środku nocy (jak się domyślam w stanie wskazującym) smsy, że szkoda, że mnie nie ma, albo co słychać itp. albo dzwoniąc (wiem od znajomych, że potrafi wyjść z imprezy, żeby do mnie zadzwonić). Zwykle dzieje się tak przez pierwsze dni po tym, jak się spotkamy, później trochę zapomina, chociaż nie ma reguły. I też zastanawiam się, o co mu chodzi. Tłumaczę sobie, że liczy tylko na seks i dlatego to robi, bo nie chcę się nakręcać. Niestety mi nie przeszło i nadal myślę, że coś między nami mogłoby być. On nie jest zainteresowany, ale w nocy pisze... I zrozum tu faceta :(

Gość bo on mysli
mysli ze jeszcze ciebie urobi na teksty o rozwodzie z zona :P

Gość ona195
do spalas dokładnie masz racje!!! przez takie cos nie spimy po nocach, nasze mysli wciaz krązą wokół tej osoby. A Oni to w dupie maja! bo on mysli: napisałam ze na takie typu tekty ze rozwodzi sie z zona to NIE UWIERZE - CHYBA ZE POKAZE MI NA PAPIERKU:):):)

Gość ona195
spalismy ze soba ale miedzy nami do zbliżenia nie doszło! no moze tylko pocałunki ...

Gość ona195
nikt juz sie nie wypowie ! mam rozumiec ze ten topik umarł....