Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esiiuuuuuuuuuuuuuuuu

charakterystyka strzelca kobiety

Polecane posty

hej.Mam pytanko dla kobiet spod nakustrzelca i osób spod innych znakow majacych znajomych spod tego znaku.Cym strzece sie charakteryzuja:)

Gość fffffffffffffffffffff
ffa kto pyta kobieta czy facet?

ja pytam:)chce wiedziec czy mój charakterek sie z tym znakiem zgadza i jakie sa odczucia innych ludzi do osób spod tego znaku:)

po co fotka, po wygladzie nie zgadniesz jaki mam charakter:)

no i cisza, nie macie znajomych spod tego znaku, czy pisac sie nie chce:(

Gość lilliffe
strzelec jest zawziety,dazy do celu ktory obiera, bezwzgledny jesli chodzi o krytyke, lubi byc chwalony, gardzi klamstwem , choc sam czasami uzywa malych klamstewek. Jest punktualny , woli poczekac - ale byc punktualny.Oczekuje od partnera tagze tej zalety. I co ? Zgadza sie?

jak najbardziej:) a ogólnie co sadzicie o strzelcach:)

Gość wowowoww
ja jestem strzelczynia. i powiem o sobie tak: wszystko szybkomi sie nudzi, chce sporbowac wszystkiego, zapalam sie np do jazdy konnej, do siatkowki, do plywania, cwiczen, zonglerki, gotowania, chce sie tego nauczyc, ale szybko mi sie odechciewa, chcoiaz walcze z tym:) nienawidze klamstwa, naprawde, nie wierze w siebie, czuje sie troche gorsza od innych, bardzo ambitna, troche zamknieta w sobie, ale tez i sangwinik, potrzebujacy byc w ciaglym ruchu. tak mniej wiecej. a i nie dogaduje sie z rybami, chcoiaz bardzo je cenie i lubie.

Gość lilliffe
wowowoww, moze musisz poczekac az "dojrzejesz" do niektorych spraw zyciowych? Zycie tez zezbi strzelca - sama wiem po sobie bo to o czym piszesz juz przeszlam dobre 10 lat temu

Gość wowowoww
tak, wlasnie wierze w to, ze za jakis czas, zycie jeszcze uksztaltuje moja osobowosc, ze uwierze w siebie, a gadanie ludzi bede miala w dupie:) na razie jestem taka, jak opisalam wyzej. nie czuje sie typowym strzelcem, mialam wrazenie,ze strzelce to bardzo silne charaktery, ciekawe osobowosci. aaa i uwielbiam podrozowac, kocham zwiedzac, jezdzic, ach ahc:D:D no i ogolnie jestem silna, jak wymaga tego sytuacja, potrafie wiele, chcoiaz znajomi widza zawsze we mnie slaby charakter i nie mam kiedy sie wykazac. i sprawiam, ze ludzie nie czuja sie przy mnie swobodnie:D jeju, ile wad:D pozdrawiam strzelczynie:)

Gość lilliffe
strzelce wierza w siebie!!!! Nie pokazuja tego na zewnatrz , bo sa skromni, chca sie oslaniac swoja skromnoscia, a swoje sobie mysla o innych.

wowowoww zgadzam sie ze wszystkim co piszesz, tyle, ze moj maz jest ryba.I od niedawna widze jak zle sie dobraliśmy.Kazdy z nas ma inny charakter i inne cele życiowe.niestety. On by w życiu nic nie robił a ja chce poznawac innych ludzi i cieszyc sie zyciem.Na razie w miare sie dogadujemy , ale jest ciezko z kazdym dniem coraz gorzej.Całkiem inaczej patrzymy w przyszłość:(

Gość wowowoww
yhm, ja tez uwielbiam poznawac nowychludzi i ogolnie cieszyc sie zyciem, czasami wrecz wydaje mi sie, ze wszystko moge i jak to mozemi sie nie udac wejsc/zrobic/przezyc cos, co akurat chce przezyc. i nagle dociera do mnie, hej, mozesienie udac, to normalne, ze czasami cos nam stanie na drodze i lipa. dlugo jestescie malzenstwem? jak bylo wczesniej? ja kiedys kochalam do szalenstwa pana rybe, moja 1 milosc:)

6 lat spotykaliśmy sie, był moja pierwsza miłościa a od 8 jestesmy małżeństwem i mamy 2 wspaniałych dzieci.Dopiero od jakiegos czasu zauważyłam , ze tak naprawdę nie pasujemy do SIEBIE:(

Gość wowowoww
glowa do gory, myslisz, ze dopiero teraz bys to zrozumiala?moze to jakis kryzys? kazdy czlowikiem w swoim zyciu ma jakies tepay, moze on teraz jest na etapie uciekania od swojego wieku, ciagle czuje sie chlopcem,a tu lata leca i chce uciec w zabawe, w innych ludzi?

dziekuje:) czas pokaże co bedzie dalej:)

Gość wowowoww
powodzenia. staraj sie go rozumiec, ale pamietaj, zei Ty masz prawo do swoich odczuc i patrzenia na swiat. na pewno dojdziecie do kompromisu. 🌼

dziekuje:)

Gość Hmmmm.....
Ja jestem spod strzelca. Jestem konkretną osobą, choć bardzo spontaniczną, zainteresowania wszechstronne, mam potrzebę zdobywania wiedzy, stanowcza, uparta, konsekwentna, posiadam b. wybujałą wyobraźnię, lubię dobrą muzykę, taniec, dlatego nie stronię od imprez. W związku jestem wierna, a jak kocham to na zabój. Nienawidzę plotek, kłamstwa i obłudy, lubię ludzi naturalnych, niezmanieryzowanych.

ech ponuro sie zrobiło, ludzie piszcie, tyle was tam siedzi i zaden z was nie zna zadnego strzelca , czy jak?!:D

od dobrej zabawy to chyba żaden strzelec nie stroni:D

Gość lilliffe
Hmmmmm, I TO JEST TYPOWA STRZELEC !!!!! TAKIE JESTESMY SUPER

Gość anulka00o
hej ja takze strzelec-punktualna,zazdrosna,przejmujaca sie ,szybko denerwujaca,stala w uczuciach,gadatliwa,....tyle

Gość lilliffe
a jak u was jest z mezczyznami? jestescie w zwiazkach?

Gość wowowoww
ja tez kocham muzyke i taniec, dobra zabawa, to jest to:D i tez ma potrzebe zdobywania wiedzy. jestem kochliwa, ale jak sie zakocham, to bardzo oddana. :)

Gość wowowoww
ja sama. w sumie to od zawsze:P

a co osoby postronne sadza o strzelcach:)

Gość Hmmmm.....
Ja miałam męża, ale Bozia zabrała.