Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esiiuuuuuuuuuuuuuuuu

charakterystyka strzelca kobiety

Polecane posty

Gość 19.12.1988 Strzelec - Ona
CHARAKTER - Moją największą wadą jest to, że szybko wybucham złością z byle powodu, denerwuje się, krzyczę. Na szczęście szybko się uspokajam. Nie mogę znieść, gdy komuś dzieje się krzywda, ktoś jest niesprawiedliwy. Często staję w czyjejś obronie. Jestem odważna, nie boję się powiedzieć prawdy, choć może mi to przysporzyć wrogów. Ciężko jest mi wybaczyć komuś, muszę tę osobę bardzo lubić. Często mocno się niepokoję (zazwyczaj zaraz po przebudzenie - ok. godz. 6tej) o pieniądze, bardzo się boje, że zabraknie mi pieniędzy. Mam dziwne sny, czasami bardzo straszne. Wydaje mi się, że mam dużą intuicję, interesuje się astrologią. PRZYJAŹŃ - Osoby, które najbardziej lubię, to Barany i Lwy (trygon ognia). Lubię też Bliźnięta. Bardzo dobrze dogaduje się z koleżankami - Baranami. Z Lwicami też, choć troszkę mniej. z koleżanką Skorpionem często się kłócę, przytłacza mnie. MILOŚĆ - zawsze przyciągało mnie do facetów spod znaku Lwa. Pociągają mnie ich siła, władczość, inteligencja, pewność siebie, to, że są wygadani,potrafią być duszą towarzystwa. Byłam jednak w związku z Rybami przez 4 lata (Dobrze się dogadywaliśmy, jednak on był zazdrosny, zaborczy, agresywny). Obecnie jestem w związku z Lwem ( 4 miesiące ) i jest nam ze sobą dobrze, choć czasami drażni mnie jego egoizm, nakłanienie do seksu (choć jestem dziewicą, a on o tym wie). Nie lubię też w nim tego, że chce we wszystkim rządzić, nie znosi krytyki. A jednak coś mnie przyciąga do niego i bez przerwy o nim myślę. WYGLĄD - 170cm, 60 kg, włosy naturalny blond długie, oczy zielono - niebieskie małe, nos mały krzywy, usta małe, twarz mała. Mam szczupłe i długie nogi, mocne, silne ręce, zdrowe włosy, paznokcie, duże problemy z zębami. STYL UBIERANIA - zazwyczaj sportowy (adidasy, dżinsy, sweterki lub bluzy zapinane), ale lubię też ubrać się seksownie (szpilki, sukienki). Raczej się nie maluję, jeśli już to lekko.Z biżuterii tylko kolczyki. Lubię jasne kolory - biały, różowy, niebieski. Zgadza się ? :)

Gość klara 134
uparta , nie dam sobie nic powiedzieć - rzadko przyjmuje jaką kolwiek krytyke ... kocham taniec , spiew . Uwielbiam byc w centrum uwagi , dominować , mieć pod sobą ludzi . wrażliwa na krzywde ludzką , nie potrafie kłamać , od partnera wymagam wyłaczności i szczerosći . no i wygadanie , zawsze mam coś do powiedzenia nawet jesli wcale to nie jest konieczne . Zawsze chce postawić na swoim ;) ygh strzelec kobieta to chyba twardy orzech do zgryzienia ;D

Mialem kiedys partnerke spod znaku Strzelca, spory temperament zyciowy, nie usiedzi na miejscu. Spedzenie spokojnego weekendu w domu nie wchodzi w rachube, extremalnie spontaniczna, i do bolu szczera a przy tym nie dyplomatyczna. Zawsze wesola i radosna, takze podczas sexu, jesli znajdzie na niego czas i zostana jej jakies sily po dniu i wieczorze wypelnionym do granicy mozliwosci. Uwielbia podroze i co mnie osobiscie razilo ... takze flirty choc niewinne. Zadbana, lubi dbac o swoja urode. Czy inne panie strzelec tez tak maja?

Gość karolcia zawsze 1
KLEOFAS - J a strzelec, czy strzelczyni, jak kto woli. To Przeciez najlepszy znak zodiaku, jeśli chodzi o kobietki, dziewczynki urodzone pod gwiazdą Jowisza. Masz rację Kleofas. dodam tylko. ze strzelczynie późno dojrzewaja, ale za to mając po 44 lata wyglądają na 20- latki!!1