Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam o skypa

pytanie o skypa

Polecane posty

Gość pytam o skypa

czy moze byc tak ze ktos ma wylaczony komputer a na skypie pojawia sie na zielono jako dostepny?

Gość tak sama zauwazylam
ale komputer moze nie, ma np. wylaczonego skype, rozmawialismy z godzine wczesniej a on wciazjest zielony u mnie a jak probuje sie dodzwonic to wyswietla sie, ze uzytkownik jest offline

Gość tak sama zauwazylam
ale zdarza sie to tylko sporadycznie

Gość daefe
spróbuj zalogować się jeszcze raz :)

Gość pytam o skypa
no to w takim razie ktos musial wlaczyc wtedy komputer? pytam bo maz mieszka w uk w wynajmowanym mieszkaniu z innymi ludzmi i kiedy jest w pracy czesto pojawia sie na skypie jako dostepny. nie piszcie ze nie jest w pracy i sie zabawia w domu. :P podejzewam ze ktos wchodzi do jego pokoju pod jego nieobecnosc. w dzrwiach nie ma zamka.

Gość pytam o skypa
kiedy wychodzi do pracy komputerzawsze ma wylaczony. dopiero jak wraca to wlacza

Może tak być. Mój chłopak kiedyś zalogował się z mojego komputera na swojego skajpa, potem się wylogował i ja po zalogowaniu na moje konto wciąż miałam przy jego imieniu zieloną ikonkę-i to przez długi czas... Najlepiej spróbować zadzwonić i tyle, wtedy okaże się czy skajp jest włączony.

Gość pytam o skypa
ale to sie pojawia nagle ze jest juz dostepny a wiem ze jest wtedy w pracy.

Nie wiem, może po prostu skajp wariuje, a może faktycznie ktoś inny siedzi na jego komputerze...a mówiłaś o tym mężowi? Może faktycznie ktoś włącza jego komputer, ale jeśli tak jest, to co za problem żeby zabezpieczył go hasłem?

Gość tak sama zauwazylam
jezeli nie ma hasla do komputera i ma opcje "uruchom skype przy starcie systemu" to w takiej sytyacji bardzo mozliwe ze ktos korzysta z komputera pod jego nieobecnosc

Gość pytam o skypa
mowilam wlasnie przed chwilka, maz pracuje a skyp jest dostepny. mieszka z takimi ze czesto buszuja mu po pokoju a zamkow w drzwiach nie ma. babaj mial zamontowac ale zwleka .

Gość tak sama zauwazylam
jesli pojawia sie nagle to znaczy, ze ktos wlacza go. Jak widzisz te przypadki ktore opisalismy mialy miejsce bezposrednio po rozmowach-swiatelko zostalo zielone. Ale skoro nagle sie wlacza to ktos tam jest

Gość pytam o skypa
powiem zeby sam zamontowal a babaj niech mu odda kase . i sie skonczy z ta rewizja. pieniedzy szukaja debile.

Gość pytam o skypa
dzieki . bardzo mi pomogliscie. pozdrawiam i zycze bezpiecznej drogi jutro.

Gość tak sama zauwazylam
a dlaczego babaj?

Gość tak sama zauwazylam
najlepiej niech zadzwoni do landlorda i uprzedzi go, ze zamierza zamontowac zamek poniewaz gina mu rzeczy, itd

Gość pytam o skypa
babaj? czyli ciapaty czyli pakol czyli pakistanczyk od ktorego wynajmuja mieszkanie. tak na nich mowia w uk.

Gość pytam o skypa
w sumie to jest mieszkanie wynajete przez agencje wiec musi zglosic chyba najpierw do agencji. zreszta ja sie tam nie znam. powiem mu niech to zalatwi jakos i juz. po co maja mu lazic po pokoju !

Gość tak sama zauwazylam
ciapaty to znam,ale babaj pierwszy raz slysze. Na szczescie mieszkam tam, gdzie ich prawie w ogole nie ma a jak juz to ewentualnie w szpitalu lekarze :)

Gość tak sama zauwazylam
niech to zglosi i zalatwi ten zamek jak najszybciej, to niezbyt fajnie miec przeglady w pokoju :o

Gość pytam o skypa
a maz mieszka w pboro i tam jest ich zatrzesienie. normalnie jak w ulu. i nindze w chustach.

Gość pytam o skypa
jak przyjda z agencji po kase to musi im powiedziec wtedy, bo tak to nie ma czasu zeby sam do nich isc. dlugo pracuje.

Gość tak sama zauwazylam
ja w walii i to takiej enklawie gdzie nie lubia odmiennych kolorow skory :) wiekszosc po walijsku mowi

Gość pytam o skypa
bylam u niego w wakacje i normalnie mowie ci - drugi pakistan. sklepy ich, apteki ich, bary ich, przejeli wszystko co bylo mozliwe. sprowadzila ich takm krolowa w latach 50 tych i tak sciagali tam swioje rodziny ze malo juz w tym miescie anglikow mieszka. wiekszosc to pakistanczycy.

Gość do tak sama zauwazylam
swiatelko ci zgasnie :D jak wylaczysz i wlaczysz skype bo to jest program ktory nie trybi tak jak nalezy i chyba kazdy tak ze skype ma 🖐️