Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwie kreechychce

czy to jest ciaza?

Polecane posty

Gość dwie kreechychce

jak to jest z tymi dniami plodnymi kochalam sie tydzien po ukonczonym okresie. mam go co 30 dni. jaka mamy szanse na ciaze? dzisiaj jest dzien w którym powinnam dostac okres. narazie go brak.od 2 dni momentami pobolewa mnie brzuch ale narazie cisza.zamiast okresu jest sluz o barwie kremowo-zoltej.

A który to był dzień cyklu? faza poowulacyjna trwa 10-16 dni (może również dłużej lub krócej). Do tego dodaj max. przeżywalność plemników (6 dni) i sobie wylicz, bo zapewne nie prowadzisz obserwacji śluzu ani nie mierzysz temperatury?

Gość dzwiekkkrchy
nie prowadze obserwacji sluzu i nie mierze temperatury okres moj trwal 4 dni. czyli wychodzi ze byl to 11 dc. a stosunek zakonczyl sie we mnie. jak sadzicie, jakie mam szanse?

Gość już wcześniej ci napisali
ty masz problem z glowa a nie z macicą. a tak na serio to idz do apteki po test i bedziesz wiedziała na kafe nikt nie odpowie Ci na takie pytanie btw szanse masz zajebiście duże

Przy długiej fazie lutealnej (co najmniej 15 dni) masz spore szanse. Jeśli się starasz, to polecam mierzenie temperatury codziennie rano - wtedy ustalisz owulację z większą dokładnością, a co za tym idzie zwiększysz też szanse na ciążę :) pamiętaj jednak, że nawet współżycie w najpłodniejszym momencie zwiększa szanse zajścia w ciążę o 25-40%.