Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaswoimimyslami

mam ochote na skok w bok/

Polecane posty

nie wiem co sie ze mna dzieje 4 lata w zwiazku, kocham go, naprawde ale ostatnio poczulam ochote na seks z innym facetem poczułam tą miętę.. to wraca mam wyrzuty sumienia nie zdradzę mojego faceta to pewne tylko jak sobie poradzić z tymi myślami? :( najgorsze, że ten na którego mam ochotę na mnie ma chyba też pisze do mnie na gg, jak sie spotykamy to tak sie dziwnie zachowuje.. ja mam pecha do kumpli mojego faceta ale nigdy nie mialam tak,ze ja cos odczuwam do ktoregos z nich az poznalam lepiej piotra ehh tak mi zle, ze cos takiego sie dzieje, ja juz sie czuje jakbym zdradzila mimo,ze nic nie zrobilam jak mam sie pozbyc tych mysli????

Gość przerób je na fantazje
erotyczne w czasie sexu z twoim facetem

ale że co jak się kocham ze swoim mam myśleć o tamtym??

Gość cos Ci powiem
nie pisz, ze to pewne, ze nie zdradzisz faceta, bo zycie moze ci to zweryfikowac.mysle, ze zaczyna sie ku temu dobra droga. byalam w zwiazku bardzo dlugo, zawsze przeciwna zdrad i wiedzialam ze nigdy nie zdradze go,ale w pewnym momencie tez sie ktos pojawil, niby kolega,starsznie walczyl, ja wiele razy powtarzalam, ze nic z tego nie bedzie itd ,az w koncu tez poczulam taka chec.probowalam sie tego wyzbyc,bronilam sie przed ta znajomoscia blizsza,ale on dalej walczyl i stalo sie.zycie mi pokazalo,zeby nigdy nie mowic nigdy,zweryfikowalo moje poglady i pewnosc siebie co do wilu kwestii.dzis potwornie tego zaluje i jakbym mogla to dalabym wszystko, zeby moc cofnac czas,ale sie nie da.wiele przez to zrozumialam i sie nauczylam,ale kogos skrzywdzialam bardzo,mimo ,ze on o tym nie wie i jestesmy szczesliwi.ja natomiast mam takie wyrzuty sumienia....docenilam to co mam, ale jakim kosztem i jak dalej mam zyc z tym poczuciem winy.to jest bardzo ciezkie jesli sie na prawde kocha ,a kiedys pokierowalo sie wlasna glupota i niedojrzaloscia.przez ten blad czuje sie bardzo podle i siebie potepiam.nigdy nie bede mogla zapomniec,ale bardzo pragne zlapac dystans,ale jak? bedziesz zalowala,zastanow sie na podstawie mojej historii czy jest sens.ja wiem ,ze ciagoty sa silniejsze,ale nie kieruj sie glupota, tak jak ja kiedys sie pokierowalam,zastanaow sie co jest dla ciebie wazniejsze,jesli on to nie radzilabym, jesli jest ci obojetny natomiast to z nim najlepiej najpierw zerwij.

masz racje bede unikac spotkań, żeby nie kusiło bardziej

Gość libress
tez kreca mnie kumple meza... przystojni i seksowni. wiem ze na mnie leca. tez mam fantazje i tez mam "pewnosc" ze nie zdradze... zycie to jednak zweryfikuje. unikaj tamtego.

co za bezmózgie yeti :o nie chciałam, broniłam się, to bylo silniejsze ode mnie i stało się :o jak czytam takie rzeczy to utwierdzam się w przekonaniu, że kobiety zamiast mózgu maja budyń :o

Gość w dupach sie wam przewraca
takim idiotkom jak wy to tylko wziąć pasa i trzymać krótko albo spakować i zapalić kopa na rozpęd , bo jak facet was by tak potraktował to byście siedziały i pisały jacy to faceci nie są świniami - wy skończone debilki

Gość libress
kobiety tlumacza sie tak samo jak faceci... to zalosne :P znam laske ktora przez net umawiala sie z kolesiem majac meza. pojechala na spotkanie z nim . spedzila z nim weekend. a mezowi powiedziala ,ze ona nie chciala uprawiac z nim sexu tylko tamten zamknal ja w mieszkaniu i wymusil to na niej :D skonczona idiotka

Gość libress
nie badzmy hipokrytami. kobietom podobaja sie tak samo inni faceci jak facetom inne laski. tez macie zebrezne mysli o kolezankach zony czy pogodynkach z tv :P grunt to miec zasady i nie dac ciala :D

To proste. Powiedz o tym facetowi i ustalcie, że Ty będziesz uprawiać seks z tym kolesiem ale Twój facet bedzie mógł robic to z jakąs inna kobietą. :)🖐️

owzem, podobaja się, ale my nie trywializujemy naszych zachowań, nie robimy z siebie ofiar, nie wmawiamy innym, że nie chciliśmy, że się broniliśmy, ale jakoś tak się stało, że zdradziłam... :o

ale ja nie zdradziłam mi źle z samego powodu tego, że mam takie myśli:/

i nie chodzi o myśli-chcę zdradzić, jak zdradzić-bo takich nie mam ale o amyśli w sensie-jak on mnie pociąga, jaki on jest seksowny,jak się uśmiecha itp

Gość zrobcie sobie 3kat
jeden cie bedzie posuwal w paszcze ,drogi w dupsko a 3 w cipe bedzie fajnie.....a pozniej ci sie spuszcza na pysk...... fajnie spodoba ci sie taki skok w bok ty glup[ia cipo

Gość libress
a u mnie to jest tak ,ze podobaja mi sie niektorzy koledzy mojego meza... ale nie chcialabym isc z nimi do lozka... bo wtedy czar by prysl.. nie umialabym sie ktoremus z nich oddac...bo myslalabym o mezu. mnie chyba najbardziej kreci to ,ze jest miedzy nami jakas chemia... spjrzenia, usmieszki...dotyk ale nic nigdy z tego wiecej nie wyniknie... to jest podniecajace