Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marita23

Nowa Chylińska-co myślicie?

Polecane posty

zachęcona nową piosenką Pani Agnieszki, zakupiłam płytę. Jestem rozczarowana, bo myślałam, że cała płyta będzie utrzymana w klimacie klubowo- dancowym, a tu zonk... jakie macie przemyślenia związane z jej osławioną przemianą?

Gość A nie łaska było
przesłuchać.

takie mamy przemyślenia, ze dołaczyła do kilkudziesięciu polskich gwiazdek, które "śpiewają" pop głosem mdłym i bez wyrazu wszystkie są takie same i nie da się ich słuchać szkoda

nigdy nie przesłuchuję, bo lubię ryzyko ;-p no i niestety zawiodłam się 2 razy w tym miesiącu- na płycie Agi i Audiofeels. Wypiękniała rzeczywiście ;)

Ewa 33 no właśnie w innych piosenkach śpiewa swoim rockowym głosem z chrypką do muzyki electro

jako wieloletnia fanka Chylińskiej, tudzież zespołu O.N.A. stwierdzam co następuje: -muzyka jest mega kiczowata, fatalne melodyjki a'la kosmiczne, wprawiające w jakiś niezrozumiały dla mnie trans, jedna wielka kakofonia -głos którym operuje pani Agnieszka nie został w pełni wykorzystany, popiskuje sobie momentami, czasem robi chórki w stylu Reni Jusis (z całym szacunkiem), ale myślę że każdy kto zna choćby 3 jej stare piosenki wie na jaki 'ryk' i hardkor ją stać, szkoda szkoda szkoda.. -jedyny plus jakiego się dopatrzyłam to ten że teksty są całkiem niezłe, co prawda przekazane w fatalnej formie, ale sa nawet w stylu Chylińskiej, całkiem fajne i z sensem, do grafomanii poziomu Feel'a dzięki Bogu Agnieszka się JESZCZE nie zniżyła.. zatem TRWAJMY W NADZIEI że ten cały album to jest jedna wielka popowa propaganda żeby sobie wszyscy o Chylińskiej przypomnieli bo następnym razem wróci z czyms na prawde dobrym :classic_cool: pozdr:P

Hazel w pełni oddałaś moje przemyślenia, jednak ja jestem zbyt leniwa na przelanie tego na ekran ;-p naprawdę te piosenki wyszły psychodeliczne- zbitki dźwięków, elekto, dziwne odgłosy i głos A. Chylinskiej, z tymże zduszony i zniekształcony.

nom marita23 widzisz, Aga nam zeszła na psy.. po usłyszeniu piosenki promującej album 'nie moge cie zapomnieć' miałam nadzieje że na albumie będzie tylko jedna taka piosenka nagrana właściwie dla szydery, żeby przyciągnąć uwagę większej rzeszy ludzi, nie tylko tych co słuchają rocka, tym większe było moje rozczarowanie kiedy przesłuchałam cały album, po prostu żenada :o ale jest np taka piosenka 'niebo' nie wiem czy kojarzysz, gdyby usunąć tę tragiczną melodyjke, zostawić śpiew Chylińskiej perkusje i gitare to nie byłaby taka zła.. a znowu jest tez piosenka 'zima', która brzmi jak żywcem zdjęta z piosenki Reni Jusis (która swoją drogą ma większość piosenek na jedno kopyto..) 'nigdy ciebie nie zapomne' czy inny tam szit.. no jedna wielka masakra, dobrze ze chociaż fani muzyki klubowej są zadowoleni że pojawił się ktoś 'nowy' na rynku w tej dziedzinie:P

Hazel ja właśnie miałam nadzieję, że wszystkie piosenki będą jak ta pierwsza. Niom, Niebo jest jeszcze względna ;)

no jak to? ale to straszne dno jest.. w sumie ta 'nie mogę cię zapomnieć' nie ejst jeszcze taka tragiczna, bo osobiście lubie wiele gatunków muzyki, ale gdybym była typową fanką rocka to bym się nieźle wkoorwiła:P ja chce starą Chylińską!!!!!!!!!!!!!!

Gość dla chłopa to
nawet Chylińska stała się babą

blokers i ławkers jestem w szoku że przed rozpoczeciem swojej wypowiedzi nie rzuciłes hasła 'poka fote :classic_cool:' chyba nie ejstes aż tak głupi jak się wydajesz.. a nie czekaj! jednak jestes bo nie pokojarzyłeś że slowo 'stara' zostało użyte w przenośni :classic_cool:

Hazel, pokojarzyłem ale w petycji trzeba wyrażać się precyzyjnie bo jeszcze fachury od marketingu ucharakteryzowaliby Chylińską na Beatę tyszkiewicz i kazali śpiewać kurpiowskie pieśni ludowe :classic_cool: Fotę możesz pokazac :P

wiesz wcale się nie zdziwie jeśli następny krążek Chylińskiej to będą piesni ludowe, kołysanki dla dzieci albo kolędy :P o mojej focie możesz sobie pomarzyć :classic_cool:

Gość Elo123
Ja myśle żę Chylińska nie ma pojecia o dobrej muzyce... Wystarczy spojrzeć na jej wyglad... To istny BABO-CHŁOP :DD....

Gość
ona nie jest ładna, bo ma męskie rysy - jest po prostu "zrobiona" i tyle... obecna twórczość Chylińskiej to dla mnie dno i wodorosty, podobały mi się jej dawne, rockowe piosenki