Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

co się dzieje

Kto jest szczęśliiwy??

Polecane posty

ja jestem :) Bo mam ludzi ktorym moge ufac a reszte olewam cieplym moczem :)

Gość monka1981
Jestem szczęśliwa bo pojawił się facet w moim zyciu ale mam swoje obawy znamy się miesiąc a ja sie zakochałam powiedziałam mu że go kocham boję się żebym go nie wystraszyła tym wyznaniem ? co o tym sądzicie ?

Gość karoolek.....................
ja jestem - bo wszystko jest tak jak chce - prawie wszystko ...

Ja jestem szczęśliwa, mam mnóstwo powodów aby tak się czuć. Oczywiście, że są i gorsze chwile jak to w życiu, ale wiem, że one mijają. pozdr.🌻

Gość ja jestem szczęśliwa bo....
Mam przecudownego i przekochanego męża :) Czekamy na dziecko :) - udało nam się za 1 razem Mamy mieszkanko Mamy prace Mamy wsparcie rodziny i przyjaciół. Czego chcieć więcej :D

Gość knsDLm
a spierdalaj

Gość jestem szczesliwa
coraz bardziej od kilku lat. I nie przeszkadza mi, ze malo zarabiam, nie mam faceta i jezdze starym autem. Mam gdzie mieszkac, co jesc, jestem zdrowa i mam super przyjaciol, a kazdy dzien przynosi mi takie prezenty ze bym sie nie spodziewala. Kiedys tak nie bylo, bo tego nie dostrzegalam tego co dostaje i wciaz widzialam czego mi brakowalo. Teraz nic mi nie brakuje i zawsze mam to, czego potrzebuje, zyczenia ludzi szczesliwych sie spelniaja!

Gość Mertoro
Jestem szczęśliwy, bez żadnego powodu, tak po prostu, a rok temu czułem się tak beznadziejnie, że chciałem ze sobą skończyć. Wtedy na pewnym forum ktoś zupełnie anonimowy podał link do pewnego blogu i wtedy moje życie uległo przemianie. To był początek, później znajomy z tegoż forum dał namiary na książki które zmieniają spojrzenie na życie. Szczęście to brak pragnień, to pragnienia sprawiają, że czujemy się nieszczęśliwi. Dodam jeszcze ciekawy cytat: "Mowilem juz, ze nie chcemy byc szczesliwi. Pragniemy czegos innego. Scisle rzecz biorac, nie chcemy byc bezwarunkowo szczesliwi. Gotow jestem byc szczesliwy, jednak pod warunkiem, ze bede mial to, tamto i jeszcze cos innego. Ale w gruncie rzeczy to tak samo, jakby powiedziec do przyjaciela lub Boga, albo do kogokolwiek innego: - Ty jestes moim szczesciem. Jesli nie posiade ciebie, to nie bede szczesliwy. Jest to bardzo wazne stwierdzenie i musimy je w pelni zrozumiec. Nie potrafimy byc szczesliwi tak sobie, po prostu dla samego faktu; zadamy spelnienia jakichs tam warunkow. Mowiac dosadnie - nie potrafimy wyobrazic sobie, ze mozna byc szczesliwym bez spelnienia tych warunkow. Nauczono nas wiazac szczescie z ich wystepowaniem."

Gość dzidzetta
Ja jestem szczesliwa, mam kochanego meza i czekamy teraz na nasza pierwsza dzidzie. Problemy sa jak zawsze, ale najwazniejsze to wspierac siebie nawzajem i myslec pozytywnie.

Ostatnio to juz myśle ze ktos rzucił na mnie jakąś klatwe,wszystko się sypie.Chce znaleśc jakieś pozytywy w moim zyciu,pare ich jest ale żeby od razu powodowało że jest się szczęśliwym...nie sądze. Dlatego jestem ciekawa co innych uszczęśliwia,może to mam a tego nie widze .

Ja jestem szczęśliwa! Do tej pory zdobyłam wszystko o czym marzyłam. Zawód, pracę w tym zawodzie i jedyną, prawdziwą miłość :) Jeszcze mi został dom i dzieci, ale i tak jestem szczęśliwa teraz z powodu tego co już mam:)

,, Wtedy na pewnym forum ktoś zupełnie anonimowy podał link do pewnego blogu i wtedy moje życie uległo przemianie. '' Chodzi mi o ten link

Gość so lonely
mnie uszczesliwia, ze rano budze sie kolo mojego ukochanego i czuje jego zapach i cieplo, to, ze czuje pierwsze kopniaczki dzidzi, to, ze mimo jakis sporow umiemy ze soba pogadac po ludzku i rozwiazac problem, to, ze jakos mimo codziennosci udaje sie nam przejsc...

co się dzieję, a jesteś pesymistką? Niektórzy ludzie, choćby nie wiem co, nigdy nie poczują się szczęśliwi... Takie zgorzkniałe, smutne, pesymistycznie nastawione i z niczego nie zadowolone, nie dające się zadowolić :P typy.

ja też nie umiem zauważyć niż szczęśliwego. Jesień . Chandra . Może w tym tkwi problem ?