Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Larry Lurex

re kolejka

Polecane posty

Gość Larry Lurex

postanowiłem założyć ten temat bo już nie moge znieść tego chamstwa na mieście. Już kilka razy stojąc sobie w kolejce a to w mcdonaldzie a to w supermarkecie jakaś kurwa albo huj bezczelnie wpieprza mi się w kolejke. Zawsze zostawiam przed sobą pół kroku bo nie lubie się ściskać i zawsze ktoś musi tam wejść, choć dobrze wiedzą że ja stoje za tą osobą. Przez moje dobre wychowanie jeszcze nigdy nikomu nie zwróciłem uwagi ale teraz jak ktoś mi wejdzie w kolejke, to grzecznie przeprosze i powiem że "pan tu nie stał" hehe jak w tym filmie bareji a jak bedzie odwrotnie to zrobie taką awanture na cały sklep że im się odechce. Ja nie wiem co za ludzie, ja rozumiem że jeszcze starszych ludzi nauczonych z komuny ze kiełbasy może zabraknąć ale młodzież.

Gość Larry Lurex
yyyyyyyyyyyyyyyyyyy. Doszedłem. Dziekuję :)

"Pana tu nie stało!" :D Masz słabe biopole widocznie i ludki to wyczuwają. Ale wpieniając się, jeszcze bardziej go osłabisz. A nie jest czasem tak, że nie pytasz się poprzedniego w kolejce czy za nim ktoś stał i odszedł na chwilę?

Gość
blondynko- c to znaczy ze ktos stal i odszdl na chwile? wychodzac z kolejki rezygnujesz ze swoejgo miejsca, co mnie to obchodzi ze komus sie nudzi i woli robic co innego niz stac w kolejce?

To znaczy, że np. poszedł do WC :) Dla mnie nie problem, jeśli ktoś stojący za mną, uprzedzi, że za chwilę wraca i uprzedzam o tym osobę, która do kolejki dołącza. Nie wszyscy uprzedzają i nie wszyscy sie pytają, stąd nieporozumienia.

Gość Larry Lurex=
wpieniając sie co osłabie? biopole czy ludka?

Gość
a u mnie to sie zwykle zdrza tak, ze taki babsztyl chce sobie do sklepu albo poogladac wystawe albo zwyczajnie mu sie nudzi n w kolejce. i nie pozwalam. mi tez sie nudzi, ja tez wolalabym porobic cos innego. wyjscie z kolejki to dla mnie rezygnacja z miejsca.

Gość
a ja mam wpuszczac stado bab ktore "tu staly" mimo ze podczas mojego stania ich nie bylo? tez odstalam swoje, a tak moze powiedziec kazdy odstalas pol kolejki? odstoj drugie pol albo kolejka albo inne zajecia

Gość
to milo ze sie zgadzamy :)