Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imie dla dziecka

Mąż i teściowa nie chcą innego imienia tylko Fabian

Polecane posty

Gość imie dla dziecka

odkąd wiem że będe miała synka mój mąż uparł się tylko na jedno imię.. Żadnych innych nie przyjmuję do wiadomości w dodatku teściowa powiedziała że powinnam się liczyć z meżem . Jak ja podam jakąś propozycje imienia to ją wyśmiewają że nie , że wymyślam. Co ja mam robić!!!!!!!!!! nie wiem np co jest brzydkiego w imieniu Artur Konrad...

Gość pawian ładniejsze

Gość nie martw sie
jakbym walnela taka tesciowa w leb to by odrau pochowac ja musieli.... to wasz syn a nie jej...

Gość nie martw sie
ja bym sie do meza nie odezwala jakby chociaz raz sie ze mnie zasmial jakbym wybierala imie dla synka....

Gość kitaka
Zastanów sie czy aby Twój maz nie jest pod presja swojej mamusi, bo u mnie sprawa wygladała podobnie. Śmiali sie z tego imienia, które wybrałam. Tesciowa kiedys rzuciła imię a mąz je podłapał, tylko, że mi sie nie podobało. Przez całą ciaze truli mi, że nie zaakceptują imienia przeze mnie wybranego, ale ja i tak zrobiłam swoje. W końcu tesciowa miała juz kiedys pole do popisu, przy nadawaniu imion własnym dzieciom.

Gość ghfmf
Pawian :D

Gość nie martw sie
ale w ogole ja tego nie rozumiem jak tesciowa moze tak sie wpierda**** , rozumeim moze zasugerowac ze jakies imie jej sie podoba ale bez przesady.....

Gość nie martw sie
nie mozesz jej prosto z mostu powiedziec ze to jest nasz syn i my wybierzemy imie??

Gość zastanów sie kobieto
ale zaraz zaraz kto rodzi to dziecko? ty czy teściowa?? jak mozna pozwalac na taka ingerencje w swoje malzenstwo?? pozwól sobie teraz wejsc na glowe i masz juz z gorki do.....rozwodu kobieto ocknij sie !

Gość imie dla dzecka
Dobra nie błaznujcie do każdego imienia da się coś przytoczyć więc absolutnie mnie to nie rusza . Mi się to imię poprostu nie podoba. Proszę męża żeby dał jakieś inne prozpozycje to coś razem wybierzemy. TO zaczyna mówić że mamie się takie podoba że wymyślałam ;/ A jak widzę teściową to mi niedobrze!

Gość pawian ładniejsze
:D

Gość a ja nie widze w imieniu Fabia
n niczego brzydkiego.chcesz dosrac tesciowej dlatego ze to ytesciowa ale pomysl zeby ta tesciowa nie urodzila syna meza bys nie miala...

Gość czyli twoj bachor bedzie
bób hodował? :D

Gość imie dla dziecka
bachorów to szukaj wśród swoich :)

Gość no cóż skoro nie masz
w tej rodzinie nic do powiedzenia, to będzie Fabian. wyrazy współczucia dla dziecka.

Gość nie kazdy jest taka
pizda jak ty co imie dla dziecka wybiera specjalnie na zlosc tesciowej i meza :O

Gość karammmba
nie daj sie.Powiedz tesciowej zeby nie ingerowala w wasze zycie. a maz to...brak mi slow-ciec.No zeby za mamusia sie chowac!!!

Gość nie martw sie
a ja sie dziwie ze jeszcze masz tyle cierpliwosci do tesciowej i jej jeszcze nic nie powiedzialas , zeby sie nie wtracala...a twoj maz chyba sam nie dorosl do malzenstwa juz ne mowie o ojcostwie ze sie mamusi slucha...

Gość hthtrhththt
wyrazy wspolczucia dla dziecka? raczej dla tesciowej i calej rodziny ze wariatke ma za synowa, syn bedzie fabian a corka pewnie hermenegilda, ten sam poziom

Gość mialam podobna sytuacje w
rodzinie... siostry maz sie uparl za ma byc kacper a ona postawila na swoim i jest Jakub .. a tesciowie dalej maja zal o imie :\ jak im popuscisz to beda potem we wszystkim rzadzic

Gość rodzina patologiczna to jest
jakies rodzinne problemy, klotnie, pewnie gdyby wiedziec inne szczegoly to by wyszly inne niezbyt ciekawe szczegoly calej rodzinki... zatrwazajaca wiekszosc tych wszystkich 'cudownych' imion jest w rodzinach patologicznych. a corka to bedzie pewnie dzesika, bridzet albo morgan. i oczywiscie wszyscy dookola zli i glui, tylko autorka madra bo chce polepszyc przyszlosc swojego dziecka dajac mu 'oryginalne' imie.

Gość do tego z patologicznej rodzin
A gdzie przeczytales, ze autorka chce dac oryginalne imie?

Gość Widać że niektórzy to
tępaki nie umieją czytać ze zrozumieniem, zwłaszcza hthtrhththt. To autorki teściowa i mąż chcą dać dziecku na imię Fabian, więc kurwa nie pisz matole, że to wariatka tumanie jeden.