Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość długopis_bez_tuszu

Co myślicie o tym, że 14-latka chodzi na dyskoteki?

Polecane posty

Gość długopis_bez_tuszu

Gość uhbubojnj
no i .??? :O

Gość ja pierwszy raz byłam
na dyskotece majac 14 lat :D ale nie bylo fajnie bo rodzicom powiedzialam ze spie u kolezanki a pojechalysmy sie bawic i cala dyskoteke sie balam zeby czasem nie zadzwonili albo nie pojechali do kolezanki sprawdzic czy naprawde tam jestem :D

Gość kmdfrkej
galerianka?

Gość d444444
też chodziłam w wieku 14 lat na dyskoteki i co z tego? nie przeszkodziło mi to by poznać ustawionego na poziomie faceta, skończyć studia, w tamtym roku magisterkę, i nie wpaść w ciążę jak większość nieudacznic.

Gość ja -
bylam pierwszy raz na dyskotece jak mialam 14 , razem kolezanka.to jest nic zlego moim zdaniem

Gość yjtkukt
ja byłam na discotece jak miałam 11 lat... ale to była szkolna dyzca :D:D

Gość Nicolka.....
Ja w wieku 14 lat chodzilam co tydzien na dyskoteke. Tyle ze moja mama znala wlasciciela dyskoteki i ochroniarzy ktorzy tam pracowali. No i mialam pewne przykazy typu zero alkocholu i o 24 ktores z rodzicow po mnie przyjezdzalo. Wydaje mi sie to ok. Nigdy nie zawiodlam ich zaufania na tej dyskotece bo wiedzialam ze pozwalaja mi na wiecej niz rodzice moich kolezanek. Jak skonczylam 16lat to moglam chodzic na wszystkie dyskoteki z obstawa (starsze rodzenstwo) lub ze znajomymi ktorych rodzice znali i do 18tki o 24 po mnie przyjezdzali. Mysle ze to bylo dobre.

Gość rtgs56yw
ja pierwszy raz poszłam na dyskoteke jak skonczyłam 1klase liceum... wczesniej mama za chiny by mnie nie pusciła. w koncu brat starszy powiedział ze ide z nim i mama nie miała nic do gadania. spieta troche byłam i przeraził mnie widok tych lachonów w miniówach z cyckami na wierzchu a teraz sama zawsze chodze w mini ale cyce przykryte bo za wiele ich nie mam:P a co do pytania to mysle ze to za wczesnie... jak juz w tym wieku zacznie poznawac co to sa dyskoteki to co to bedzie jak skonczy 18?? ale nie wszystkim dzieczynom musi sie to nieciekawie skonczyc..

Gość Nicolka.....
Wiesz co ja mam teraz 26lat i ostatni raz na dyskotece bylam jak mialam 19lat. Milo wspominam dyskoteki ale po pewnym czasie mi sie to znudzily. Masz racje mialam opieke. Jak rodzice nie moga zapewnic dziecku opieki to nie powinni puszczac dzieci w tym wieku na dyskoteki.

Gość ythsertg
i teraz nie masz ochoty chodzic na takie imprezy czasami zeby sie rozerac?? zapomniec o pracy czy po prosty sie posmiac w miłym gronie?

Gość trisomiia 21 chromosomu
A niech chodzi, moze ktos ja zabije albo zgwalci , jestem za !

Gość Nicolka.....
Teraz robie blalety na kwadracie :D

Gość Nicolka.....
To nademna to podszywacz... Nie mam ochoty. Jak chce sie oderwac od pracy to uprawiam sport lub spotykam sie ze scislym gronem znajomych. Zreszta teraz dyskoteki sa calkiem inne niz 10 lat temu. A moze ja je inaczej odbieram?

Gość mysle ze cos ja swedzi

Gość stegsert
ja na Twoim miejscu bym chyba jednak spróbowała:) całe zycie nie bedziesz tak atrakcyjna jak teraz i w koncu bedziesz załowała ze sie nie bawiłas jak byłas piekna i młoda:P

za wczesnie. potem sie dziwic dlaczego gowniary w ciażę zachodza;/ ja pierwszy raz bylam jak mialam 16 lat. ale to jednorazowo, tak intensywnie zaczelam jezdzic na dyskoteki z pol roku po tej pierwszej. z dwa lata jezdzilam. teraz juz mi sie nie chce, jakos mi przeszlo;/

ja myślę , że ściemnia w rzeczywistości wymyka się z domu w seksownej miniówce, lecz za rogiem zakłada ubogą spódnice i szydełkowany sweterek, włoski spinając w koczek i potajemnie idzie do biblioteki przygotowywać się do egzaminu gimnazjalnego, matury oraz sesji zimowej.

Gość babcia krysia
ptah z Memphis---> celna uwaga

Gość CoZaWieśniakiToKomentują
Jeżeli dziewczyna w wieku 14 lat używa mózgu, nie szuka towarzystwa na imprezie, i nie spożywa alkoholu oraz wraca w miarę wcześnie..To czemu nie?

Gość gość
Nie pozwoliłabym, toż to dziecko jeszcze przecież.