Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olus675

szampon wszechczasów!

Polecane posty

Gość Olus675

Normalnie Ameryka! :) Kupiłam wczoraj szampon Herbal Essences "Niech kolor będzie z Tobą" , za namową koleżanki która używa szamponu " Błyszczę,więc jestem" , zawsze zazdrościłam jej pięknych,błyszczących włosów , a teraz sama mam takie! Piękne długie,błyszczące, a po wyprostowaniu ich , megagładkie! Bardzo polecam,nie zawiedziecie się na bank :)

Gość ile kosztują te szampony
????

Gość 242ffr22
nom, a ja dostałam po nim łupiezu, kazdy ma inna skore i wlosy, co dla ciebie jest hitem - dla innych moze byc beznadzieją :)

Ja też dawno temu używałam szamponu i odżywki tej firmy i poza ładnym zapachem nie robiły dosłownie nic, miałam wszystkie włosy rozdwojone, tragedia. Teraz niedawno też użyłam ich odżywki, właśnie jakieś wydobywającej blask czy cos takiego, włosy tłuste i oklapnięte:/

Gość precz z handlara
skoncz pisac te brednie i robic reklame, piszesz ten sam post juz poraz n-ty, widac ze jestes jakas handlara ktorej kazali promowac to badziewie, jesli mam byc szczera to bardziej mnie to oddala od kupna niz zacheca

Gość też mnie irytują takie
nachalne reklamy na forach:o Jak ktoś chce kupić jakiś produkt to i tak kupi,bez pomocy zadnej reklamy a jak ktoś nie ma ochoty czegoś kupić to żadna reklama go do tego nie namówi!!!!!!!!!!!!!!

Gość Olus 675
nie jestem zadna handlara, to raz, handlary tylko zakladaja wątki a pozniej maja w du . pie co sie z nim dziej.e po drugie,tylko chciałam się podzielić własną opinią,bo jak dla mnie ten szampon to rewelacja i ie musze po nim stosowac odzywek. Tak jak koleżanka poradziła mi,ja chce proadzic innym i tyle.

Gość Olus 675
mały szampon 250ml kosztuje ok 9zł a 400ml ok 12-13 zł

Gość precz z handlara
Ile jeszcze zalozysz takich watkow ze ten szampon to Ameryka?

Gość ejco
ja miałam na objętość, pierwsze 5 razy ok, a potem przesuszone siano, najlepszy jest dove kremowe ,ja dodaję jeszcze gliceryny i potem mi się błyszczą, generalnie, praktycznie przy każdym szamponie tak jest że ten wspaniały efekt po kilku razach znika

Gość polecamSZsz
polecam wam dziewczyny domowej roboty maseczke zoltko , nafta kosmetyczna i cytryna wlosy szybko rosna, sa mocne i blyszczace.od lat milam problemy z wlosami wypadaly rozdwojone koncowki , fatalne probowalam wiele specyfikow, od ponad pol roku raz w tygodniu robie sobie ta maseczke, mam bardzo ladne wlosy.

Gość nie cierpię szamponów herbal
essencess, strasznie podrażniają mi skórę głowy i mocno przetłuszczają włosy.