Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkaPrawda

Wlosi sa przereklamowani

Polecane posty

Gość brzydkaPrawda

Tak w ramach wyzalenia sie powiem Wam ze Ci wszyscy poludniocy to jedyne co potrafia to gadac o SOBIE, jacy to oni nie sa cdowni, przystojni i inteligentni. Wczoraj taki jeden z ktorym umawiam sie juz dosc dlugo kiedy ok 3 rano stwierdzilam ze chce isc do domu zaptal sie czy MUSI odprowadzac mnie na taksowke albo autobus!!! Powiedzialam mu ze nic nie musi, niech dalej sie bawi a on cieszac buzie mowi ze zadzwoni jutro sie umowic:) a ja mu na to zeby narcyz i egoista juz do mnie nie dzwonil bo ja juz sie z nim nie umowie. I z usmiechem na twarzy wyszlam. Po drodze wyslalam jeszcze sms ze jest niewychowany i tyle nas rozni ze juz sie raczej nie spotkamy. Probowal dzwonic, pewnie chcial przepraszac ale juz mnie to nie interesowalo bo drogie Panie pametajcie na faceta BEZ KLASY (nie wazne jaki bylby przystojny, inteligentny czy co tam jeszcze) czasu tracic nie warto. :)

A co ma właśnie ta narodowość do chłopaka bez kultury , na którego właśnie Ty trafiłaś ? :)

Gość brzydkaPrawda
No bo to niestety juz nie pierwszy Wloch, ktory tak wlasnie sie zachowal (nie tylko w stosunku do mnie). Ale moze masz racje, generalizacja nie jest zbyt dobra jednakze czasami wydaje mi sie ze konkretna narodowosc charakteryzuje sie okreslonymi cechami. No ale konkluzja jest jedna, nie wazne jak czarujacy, przystojny i takie tam jest facet kiedy okazuje calkowity brak klasy to trzeba brac nogi za pas ( i w sumie nie wazne czy to wloch, hiszpan, polak czy jeszcze jakis inny :))

Gość Hai ragione certo.
Wlasnie gdziebys niebyla Roma,Ancona ,Foggia czy Verona mentalnosc kazde wlocha jest taka zeby sie bawic cale zycie ino sex jest warzny sa dobrze obdarzeni i moze temu tak im sie chce jadra maja wieksze od Polakow,ale nienatym zycie polega ja niechce ich znac Polak ponad wszystko!❤️ kazdy Narod ma swoja mentalnosc Np.tunezyjczyk jest tez taki lecz predzej szanowal cie niebedzie a wloch bedzie bajerowal. To sa figli di putana!

Gość brzydkaPrawda
No niestety, ten bardzo probowal udawac ale i tak wszylo szydlo z worka :) Ja tam uwazam ze kazdy moze miec podejscie do zycia jakie mu sie podoba ale nawet jesli chcial tylko tego seksu to powinien sie bardziej postarac bo z takim zachowaniem to zadna na niego nie poleci:P

Gość gattina22
MIeszkalam we Wloszech i powiem wam, ze wiekszosc z nich to nieodpowiedzialne maminsynki w obcislych koszulkach, dla ktorych liczy sie tylko dobra zabawa, jedzenie i sport, i nie jest to zadna generalizacja, trzeba tam pomieszkac, aby sie o tym przekonac. 40letni faceci nazywaja sie sami chlopakami(i slusznie bo do mezczyzn im daleko) i mieszkaja z mamusia, ktora im pierze, gotuje i prawie ze podciera tylek. Takie bawidamki sa moze atrakcyjne dla 16-18 latek, ale nie dla doroslej kobiety szukajacej w zwiazku czegos wiecej niz dobry sex. Niestety nasze rodaczki leca na nich jak muchy na lep, a gdyby tak zachowywal sie Polak, to okrzykniety by zostal nieudacznikiem roku, no ale to WLOCH:O

Gość brzydkaPrawda
Niestety to prawda, szanowny M. nie byl juz nastolatkiem ale ciagle na utrzymaniu rodzicow, gadal wylacznie o sobie, swojej figurze i ciuchach a na stwierdzenie ze jest narcyzem chyba nawet sie ucieszyl:P No a na dodatek zero wychowania, juz polski chlopek roztropk lepiej wie jak sie traktuje kobiete!