Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grzeczna_brunetka

W jaki sposob faceci proboja wychowac sobie kobiety??? jak sie wtedy zachowuja??

Polecane posty

hej:) jestem ciekawa jak mezczyzni zachowuja sie aby wychowac sobie kobiete?? zauwazylam ze bardzo czesto wystepuje to u facetow ktorzy sa starsi od swoich partnerek. Sama jestem w zwizku ze starszym facetem i mam podejrzenia ze on chce sobie mnie wychowac, aby bylo tak jak on chce. Po czym poznac aby byc pewnym na 100%???

Gość vsdvsdvv
-wszelskie wasze wpólne działania uzaleznione sa od niego, jesli on nie chce nie robicie czegoś -kontroluje, gdzie z kim po co idziesz, robisz,jesteś, natomiast o sobie mówi niewiele -grozi ci rozstanie, pogorszeniem waszych relacji etc. gdy chesz zrobic cos wbrew jego zdaniu -a co najwazniejsze, nie czujesz sie przez niego kochana, bo cie nie kocha, jesli manipuluje - ustala niby w przekazie "podprogowym" że jestes gorsza, mniej mądrzejsza bądż słabsza od niego -UDOWADNIA, ŻE BEZ NIEGO NIE DASZ SOBIE RADY!!

no wlasnie duzo z tego sie zgadza, kontroluje mnie, chce wiedziec co robie, jezeli np dlugo nie odpisuje na jego smsy to wysyla znaki zapytania, dzwoni. A o sobie bardzo malo mowi:( Ostatnio kiedy miedzy nami zaczelo sie nie ukladac i przez pewien okres nie pisalismy i nie spotykalismy sie to teraz jak sie pogodzilismy to ma jakies dziwne zagrania, nigdy tak nie postepowal: moglam do niego pisac, dzwonic kiedy chcialam. A teraz??? dajmy na to napisze mi smsa: co u ciebie kochanie? - ja odpisuje ze wszystko w porzadku, co robilam i za chwile sms niepisz na razie odezwe sie po 15. Ja na poczatku robilam afery jemu to chyba robilo satysfakcje bo strzelal focha i sie nie oddzywal a ja??- wariowalam, teraz na szczescie zmadrzalam i nie reaguje na takie tresci, nic kompletnie nie odpisuje, no i jest dajmy na to godzina 13 i jak on widzi ze ja nic nie pisze to znowu co u ciebie???- nie czeka do tej 15- potem ja odpisuje i znowu : niepisz narazie. To juz mnie troche irytuje , bo bawi sie w kotka i myszke, nie wiem co on chce takim zachowaniaem osiagnac?? nie wiem chce czuc satysfakcje ze mi go bardzo brakuje??? Jedo jest pewne jak nie widzi z mojej strony reakcji to pisze, i wykazuje wieksza inicjatywe. nie wiem co mam o tym myslec?? myslicie ze on sobie mnie wychowuje???