Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna_kobieta

problem milosny

Polecane posty

Gość niepewna_kobieta

naleze do kobiet ktore gdy kos zapyta moj chlopak poszedl na impreze i sobie flirtowal z inna i potem slal esemesy z nia co zrobic powie olej go... i niestety sama znalazłam sie w sytuacji dziwnej, w której ja nie potrafie spojrzec z boku i zdcydowac czy zaufac mu, czy tez zrobic to o sama gdy patrze z boku bym myslala. A jednak gdy sie kocha punkt widzenia jest całekim inny. jestem z nim nieclae da lata, mam 25 lat, niedawno dowiedziałam sie ze badac ze mna on na poczatku sobie flirtował na czacie z innymi, na profilach, na naszej klasie tez sie cos zdarzylo, haselka jakiejs sła ze na zdjeicu wyglada jak modelka itd. ostatnio zapytalam czy gadala z innymi na czacie i czy teraz to robi, przynzal ze gadal, ale ze teraz to juz mnie tak bardzo kocha ze nie mysli nawet o tym i go to nie ciagnie, ze on po prostu do milosci takiej musial dojrzec, szlag mnie bierze, bo co jak kiedys dy bedzie trudniej i jego milosc oslabnie? nie wroci do starych nawykow a moze i gorszych? bo on ma pojecie ze faceci to inaczej dla nich takie rzeczy nic nie znacz itd brednie a najbardiej mnie wkurza ze na poczatku mnie oklamywał, ze mna sie kochał a nastepnego dnia z jakas sobie przez nata flirtował.... a ja myslalam ze spotkałam fajnego, uczciwego faceta.... co byscie mi ropadzily byc z znim? wiem ze teraz mnie kocha, ale patrzac wstecz mogl mnie oklamywac i mu to nic nie robiło, nie wiem czy kiedys tez nie bedzie, nie wiem czy mu ufac. Kiedys mieszkal niedaleko mnie na akademiku, teraz jest u rodzicow, widujemy sie tylko w weekend, kiedy sie poklocilismy rok tmeu, wtedy jakos przypadkiem zauwazylam profil jakiejs laski, powiedzial ze po klotni byl zly i jeden raz wszedl na czat ze musial pogadac, ze ona mu profil poslala, o gg poprosila a on jej dał, wtedy obiecąłam sobie ze jesli jeszcze kiedys cos takiego sie zdarzy to go zostawie. Pewnie to dlatego ze sie na necie poznalismy.... dspojrzyjcie na to z boku i powiedzie co myslicie, bo wiem ze mnie teraz kocha ale ja chyba zwariuje, bo co jak znowu kiedys bedzie kochał mniej...

Gość dzis ogladalam
fajny program na temat zdrad i zaufaniu i td,,i pewien pan powiedzial tak"jesli wiesz ze facet lubi flirtowac z innymi i decydujesz sie na zwiazek z nim, musisz sie do tego przyzwyczaci,i koniecznie zaufac, inaczej nie wchodz!, pozniej bedziesz mila do siebie pretensje, on sie nie zmieni to jest w genach"wiec odpowiedz sobie na pytanie czy potrafisz zaufac, a tak na marginesie , mam podobna syt. z jego kolezanka, spedzal z nia czas nie wiem czy doszlo do czegos, zdecydowalam sie wybaczyc, ale nasz zwiazek sie chcrzani bo jajednak nie potrafie juz zaufac , choc wiem z e mnie kocha, to meczarnia, chcilabym moc przestac go kochac , to moje najwieksze marzenie

Gość niepewna_kobieta
najlepsza sytuacja to wchodzisz on caluje inna i wiadomo a co biega, a tutaj on sie nie przyzna a nie wiadomo w jakim stopniu, co i jak, myslalam ze go znam... a tego sie nie spodziewalam, myslalam ze to raz po klotni, a teraz wiem ze wcale nie raz...

Gość stokroteczkkaaaa
rozumiem cie:( mój tez sobie flirtowal na takich flirt zabawach ehhhh chcial sie nawet spotkac z nimi obiecal ze juz nigdy ale znowu to zrobil zostawilam go i mam lepszego chlopaka tacy ludzie sie nie zmieniaja :(

myślę, że to się nie zmieni a ciebie to boli chcesz żyć z takim bólem...? rozsądniej byłoby zerwać, ale to pewnie trudne... ciężko coś radzić, ale jednak lepiej chyb zerwać

Gość Nicolka.....
Mialam bardzo podobna sytuacje. Powiem tak: rozmowa, rozmowa, rozmowa!!! Tez poznalam swojego przez internet. Jestesmy ze soba prawie dwa lata. Mieszkamy razem. Tez na poczatku utrzymywal kontakty ze swoimi bylymi i z pannami ktore mial na tz jedna noc. Bardzo mnie to bolalo. Ale kocham go i walczylam o ten zwiazek. Bardzo duzo rozmawialismy. Tlumaczylam mu jak sie z tym czuje i prosilam by postawil sie w mojej sytuacji... I wiesz wlasnie te rozmowy nam pomogly :) (klutnie tez byly ale nie dawaly zadnego rezultatu) Dzis jestesmy szczesliwi. Ufam mu. Kochamy sie i jestesmy dla siebie super przyjaciolmi. A przedewszystkim potrafimy ze soba rozmawiac spokojnie i bez awantur wyjasniamy sobie sparawy na biezaco. Wiem ze juz nie wchodzi na czat (chyba ze razem roimy sobie z ludzi jaja), Skasowal konto na nk a z tamtymi kobietami zerwal kontakty...

Gość fruzkiwolaoptymistow
co zrobić? dokładnie to, co radziłaś. OLAĆ.

Gość niepewna_kobieta
no tak i rozmowa wykazała, ze nie raz z byly dwa okresy gdy mu sie to zdarzalo, jeden z nich pol roku temu,i wtedy nawet sie z jedna spotkał, powiedziałam o tym mojej mamie i bratu, nawet gdybym ja była na tyle glupia i myslala o wybaczeniu mu ma szczescie moja rodzina bedzie myślala rozumem. Raz obiecywał po klotni ze nie wejdzie na czata wiecej, a drugi raz nie tlyko wszedł ale i sie spotkał na 'rozmowe' bo byl daleko u rodzicow tkai samotny i zapomniał e ma kogos kogo kocha dwa lata mojego zycia znowu w dupie przez nieodpowiedniego faceta...