Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolka mam

mam dola ale mniejszego niz wczoraj-a wy??

Polecane posty

Gość dolka mam

No tak noc minela oki, nastal nowy dzien i moj dol tez sie zmniejszyl...ale problem nadal jest i na rozwiazanie go musze czekac jescze poltora miesiaca...ale wierze ze sie uda. Niestety spedza to mi sen z powiek i nie moge cieszyc sie zyciem tak jakbym tego chciala. A jak wy sie dzisiaj czujecie?

Gość dolka mam
czesc lukasz, a ja weszlam kilka min temu :) pozdrawiam srodkowym palcem - moze operacja zmiany plci?

Gość najdziwniejsze jest
ze isnieje proste lekartwo na dola 100 brzuszkow intensywne cwiczenia zmniejsza dola przez 15,20 co dzien zmniejszaja dola nie musisz robic nc wiecej tylko cwiczyc tyle codzien. Gdybym tylko wiedzaiala wczwsniej...

Gość dolka mam
najdziwniejsze jest - no tak cwiczenia wyzwalaja produkcendorfin :) ale ja mam okres i nie chce mi sie nic;p

Gość dolka mam
pozdrawiam srodkowym palcem - bierz przyklad z Miriam - ona ma jedno i drugie :)

Gość dolka mam
lukasz - ciesz sie ciesz...nie macie dzieki temu bolow brzucha, miesni, zlego humoru i takich tam ble ble...ale najgorsze jest ze zawsze musze uwazac gdy mam okres i jestem nerwowa zeby bez powodu nie oberwalo sie mojemu narzeczonemu;p

Gość dolka mam
pozdrawiam srodkowypalcem - ale gdy faceci biora hormony zenskie to piersi im rosna, wiec moze jak Ty bedziesz brala meskie to Ci zanikna i unikniesz operacji zmiejszenia piersci;p pozostaje tylko zebranie funduszy na zrobienie sobie WACKA - jak to mowi "Czesio"

Gość baba z penisem
:O

Gość dolka mam
spiacy leniwiec - jaki masz problem? moze jak sie wygadasz bedzie troszeczke lepiej

Gość dolka mam
stokrotka _28 czesc :) a Ty dlaczego masz dola?