Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnaaaaaaa

zarejestrowalabym sie na portalu randkowym np. sympatia

Polecane posty

Gość samotnaaaaaaa

ale sie boje, ze mnie ktos znajomy tam zobaczy, ze mam tam profil ze zdjeciem mam 28 lat, od 2 lat sama, nie wiem czy to sie zmieni, moze taki portal by mi pomogl ale to troche tak glupio i wyglada desperacko, tym bardziej, ze zawsze bylam taka na wpol introwetrtyczka

Gość a bez zdjęcia nie można
?

Gość Faderom
Nie bój się, wstaw zdjęcie w ciemnych okularach lub wykonane z daleka, a może trafisz właśnie na mnie.:)

Gość to desperacja
ja mam 30 i o takich rzeczach nie mysle :D

A dlaczego interesuje cie opinia innych?Dlaczego nie żyjesz swoim życiem i nie postępujesz według swoich myśli tylko żyjesz opinią sąsiadów i znajomych,po prostu to twoje życie i gówno im do tego co robisz. a co do sympatii to raczej tylko atrakcyjni mają tam szanse wiec jeśli jesteś atrakcyjna to masz szansę spotkać kogoś,jest to portal dla ludzi atrakcyjnych bo każda szuka tego księcia z bajki.

Gość jlkjljl
szukanie drugiej połówki przez net to naprawdę desperacja.

Gość jlkjljl
i nie licz, że znajdziesz normalnego z takiego portalu. też desperaci tam są z bujną przeszłością i problemami, którym w realu poznanie kogoś nie wychodzi.

Gość bez zdjecia to raczej nikt ni
nie napisze...

Ja tez mialam, i z tego samego powodu co Ty, nie dalam zdjecia :P Myslalam, ze nikogo nie zainteresuje sam opis ale o dziwo, nie moglam narzekac na brak odwiedzin ;) Ale po 2 tygodniach skasowalam go.

Gość www.tnij.org/zakupy2009
Rejestrowanie sie w takich portalach nie jest przecież niczym wstydliwym

Bronka bez ogonka -a to moja wina że brzydki jestem?nic nie poradzę że natura mnie tak stworzyła że nie podobam sie kobietą i kobiety też nic nie poradzą że sie im nie podobam .

Gość FGFDGg
Zły i brzydki - poka fote - ocenim twą niby legendarną brzydotę :)

a czy oceny mojej brzydoty coś zmienią w moim wyglądzie?myślę że nie,każdy z nas dobrze wie czy jest atrakcyjny czy też nie,każdy wie czy ma powodzenie czy też nie więc to jest najlepsza ocena,a co do wyglądu to mit że dla kobiet wygląd sie nie liczy,no chyba że jakaś jest brzydka i nie ma możliwości wyboru więc wtedy bierze co jest i nie patrzy na portfel ani na urodę.

Gość zly pewnie jest
niezly ale ma kompleksy jak baba

Nie mam kompleksów i uważam że brzydki czasem ma lepiej niż przystojny,mam 25 lat i brak żony i dzieci w przeciwieństwie do mojego kumpla który miał zawsze powodzenie u kobiet i teraz jest bardzo nieszczęśliwym człowiekiem bo ma straszną zołzę,po za tym jak bym był przystojny to bym nie siedział na kafe i nie wkurzał innych tylko w tym czasie wkurzał bym swoją dziewczynę a ona z wielkiej miłości do mojej urody nie umiała by mnie zostawić.