Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hijklmn

faceci z portali randkowych szukaja zwiazkow czy przelotnych znajomosci

Polecane posty

Gość hijklmn

jak uwazacie? jakie macie doswiadczenia ? jest sens zakladac tam konto ? mozna poznac kogos normalnego a moze lepsze jest biuro matrymonialne gdyz chcialabym wyjsc za maz bo mam juz 27 lat

Gość Męskie Dziewięć
Próbuj może coś utrafisz.

Gość biuro matrymonialne jest lepsz

Gość hijklmn
mozecie sie smiac ale ja juz mam dosc rozczarowan , moje porzednie znajomosci z facetami to niewypaly a ostatni roczny zwiazek wlasnie dobiega konca bo facet nie wiem czy ma jakies zamiary co do mnie czy nie i wydaje mi sie ze moze rejestracja w biurze matrymonialnym nie jest taka glupia bo byc moze natrafie tam na faceta kory mysli o malzenstwie i zalozeniu rodziny z drugiej strony to jakies sztuczne mi sie wydaje takie zapoznanie sie przez biuro matrymonialne

Gość zespół edwardsa
Szukaja szpary na jedna noc, zeby nad ranem powiedziec spierdalaj mala :D i niezle im idzie.

Gość Męskie Dziewięć
Fajny ten zespół Edwardsa . Autorko jak to jest że wiążesz się z facetem i nie wiesz czy on coś do Ciebie czuje i czy ma zamiary ;)

Gość zespół edwardsa
Nie wie bo jest tępa.

Gość Męskie Dziewięć
Mam nadzieję że nie uraziłem autorki , ale to cokolwiek zagadkowe , że nie wie z kim się umawia i po co . Co jak co, ale to czy facetowi zależy kobiety poznają w 10s.

Na portalu nigdy nie znajdziesz faceta swojego zycia .Tam sa sami kłamczuchy i zboczeńcy którym tylko zalezy na tym aby dostac dupy . Wiem otym poniewaz juz tam byłam i szybko sie okazało kto tam przebywa lubia zabawe skoki w boki i nabierac kobiety na ładne słowa .Jesli ci moge poradzic to poczekaj nie spiesz sie .Ten jedyny sie zjawi szybciej niz myslisz takze spokojnie jestes młoda i jeszcze masz szanse na wszystko. ycze ci powodzenia pozdrawiam .

Gość Męskie Dziewięć
Facet to nie samolot z Buenos , sam nie przyleci :classic_cool:

Gość Tam są
Wszyscy ci którym się tylko chce sexu!! ;) Xp

Gość majuma
na takich portalach można spotkać kogoś ciekawego. Taką drogą poznałam kilku facetów, ale nic z tego nie wyszło, choć do dziś utrzymuję z niektórymi kontakt...

Gość Męskie Dziewięć
A czego może facet chcieć ? to chyba zdrowe że chce seksu ?

Gość to szukaj na
np. katolickich portalach randkowych;)

Gość Tam są
Męskie Dziewięć Ty też szukasz dziewczyn tylko dla seksu ??? :) To już wszystko będziemy wiedzieli ;)

Gość hijklmn
Juz odpowiadam o co chodzi z moim facetem a wiec nie wiem czy ma jakies zamiary co do mnie typu zareczyny czy slub a raczej mysle ze nie poniewaz nie chce ze mna zamieszkac a znamy sie rok czasu. Ostatnio rzadko sie widujemy bo niby jest zajety . Kiedys mowil nawet ze mnie CHYBA KOCHA a teraz jest kompletna klapa. Nie ukrywam ze chcialabym juz byc co najmniej zareczona a moj facet nawet o tym nie mysli i nic nie mowi na ten temat . Ale daje sobie spokoj z biurem matrymonialnym ;-)

Gość gość
a ja mam odmienne zdanie, jak wszędzie można spotkać zboczonych i dziwnych facetów ale ja osobiście poznałam fajnego faceta z którym się spotkam od 6 miesięcy i jest ok, on sam stwierdził że założył tam konto ponieważ pracuje na etacie i dodatkowo prowadzi własną działalność więc na poznawanie kobiet miał niewiele czasu, mam również znajomych którzy poznali się na portalu i dziś są szczęśliwym małżeństwem i szczęśliwymi rodzicami, myślę że każda z nas powinna być ostrożna ale nigdy nie wiadomo gdzie spotkamy naszą miłość..... pozdrawiam

Gość gość
ja poznałem swoja żonę własnie na takim portalu przez przypadek jestesmy szczęśliwi ;) nie wiem czy mogę podawać nazwę ale jeśli ktoś miał by dzięki temu poznać swoją 2 połówkę to napiszę :D http://www.datezone.com/ jest najlepszy mnóstwo zdjęć wybieracie kogo chcecie!

Gość gość
zależy ktorzy, ale raczej seksu pewni, tak samo z kobietami jest, jednym tylko seks w głowie