Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agattka81

nietypowa sytuacja.

Polecane posty

Gość agattka81

Witam rodziców. Mam nietypowy problem i niewiem jaj moge sobie pomuc. moja mała córeczka 19 miesięczna od2 dni odpycha mnie i płacze/ Cały czas chce do taty i tylko on potrafi ja uspokoić.płacze gdy idzie do łazienki stoi pod drzwiami. mała miała przez tydzień kłopoty z brzuszkiem i mama ja przewijała i myła.Dstała strasznych odpażeń i może ją pupa boli. ale nawet nanią nie krzycze.co ja zrobiłam żle? możektoś miał podobną sytuacje? a co będzie jutro jak tata idzie do pracy.

Gość zespół edwardsa
Widocznie z ciebie matka jak z koziej dupy trąba, trzeba bylo zostac biznesswoman.

Gość agattka81
a kto cie upoważnił do wydawania takich komen tarzy. jesteś irytująca . a człwiek szuka poważnej rady doświadczonych rodziców . ale szkoda gadać ten portal jest dla takich idiatejk jaj ty. i nie oceniaj mnie tak bo widoczie sama nie jesteś jeszcze matką.

Gość agattka81
może ale do takiego stopnia. dziś piękna pogoda i siedzimy w domu bo niechce się ubrać.( płacz przerażliwy placz) a jutro tata do pracy idzie.

Gość do autorkiiii.............
słuchaj debilko...moze dzieciak nie chce miec nic wspolnego z mamusią debilką co prostego zdania sensownie sklecic nie potrafi....idz wywłoko poczytaj słownik ortograficzny i sprawdz jak sie pisze "ODPARZENIA"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To naturalny etap. "Córeczka tatusia". U jednego silniej, u innego mocniej. Moja za mna lata wszędzie, nawet do kibla nie moge wyjśc bo siedzi i wyje, już nie pamietam kiedy ostatni raz zamykałam u siebie w domu drzwi od łazienki. Za to tato? Może nie istnieć. Jak przychodzi z pracy to mała nie leci się witać, płacze, gdy ten bierze Ją na ręce a zajmuje się nią, owszem. Może nie tyle co ja, bo bardzo długo pracuje poza domem ale wystarczająco.Na prawdę nie ma powodów do zmartwień.

tata pójdzie do pracy i nic nie będzie, przeciez dziecko wie, że ojciec pracuje.nie pocieszę, bo tak może być nawet do 3-4 r. ż. Są takie egzemplarze "i już", nie doszukuj się tu jakiejkolwiek swojej winy i olej głupie komentarze bezdzietnych, pomarańczowych gimnazjalistek ;)

Gość agattka81
dzięki Dziewczyny. jest mi naprawde na sercu lżej . dzięki i pozdrawiam.