Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mission Impossible

Jak poderwać starszego faceta???

Polecane posty

Gość Mission Impossible

Witam wszystkich. Mam 22 lata i pewnien problem. Potrzebuję obiektywnych,szczerych opini. Otóż zauroczyłam się(zakochałam to zbyt mocne słowo) w moim instruktorze jazdy... No ale to nie żaden problem. Problem tkwi w tym,że jest on ode mnie sporo starszy. Jak na moje oko jest koło 40stki. Uprzedzam,że jest rozwiedziony(nie pakuję się z butami w czyjeś poukładane życie), ma 12letnią córke.Strasznie mi imponuje.Jest dowcipny, mądry, jak sam wiek wskazuje doświadczony no i przystojny:) Super nam się razem rozmawia, żartuje... Ale obawiam się,że on nawet nie śmie pomyśleć o czymś więcej.Żadko się zdarza, żeby młoda dziewczyna była zainteresowana starszym facetem. Więc myślę, że jeśli nawet zdarza mu się spojrzeć na mnie jak na kobietę, to szybko odgania tą myśl... W ostatni weeken wysłał mi smsa, będącego kontynuacją naszej rozmowy. Wymienilismy jeszcze kilka smsów, ja próbowałam dać mu bardzo delikatnie do zrozumienia... Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć? Czy dorosły facet pisałby smsy do swojej, bądź co bądź "kursantki" tak bez powodu? Czy może był w tym jakiś ukryty cel?? Proszę o odpowiedzi i z góry dziękuję....