Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedze i mysle_88

Jaki dac opis na gg aby zaintrygowac bylego

Polecane posty

Gość siedze i mysle_88

kolege he he:) najlepiej chcialabym aby sie odezwal, poklocilismy sie pare miesiecy temu dosc solidnie, i ku mojemu zdziwieniu nie odzywa sie od tamtej pory, a bylo miedzy nami cos w powietrzu. Jak sobie pomysle to mam motylki w brzuchu, tesknie za nim, ale nie chce wychodzic na idiotke i sama sie pierwsza odzywac. Dziwi mnie tylko ze nie probowal zawalczyc o te przyjazn...

Gość napisz..
polykam calego zechce sprobowac :P

Gość nie rob z siebie
idiotkii nic nie pisz. zalosne sa te gierki za pomoca opisow gg. od razu wiadomo o co chodzi. moj eks tez sobie co jakis czas wypisuje jakies teksty, w obcym jezyku, zenada, nie dosc, ze zeujay tekst to jeszcze musi wszytkim pokazac, ze ogarnal pare slowek w jezyku obcym.

Gość hahhahahaha
napisz:swedzi mnie mala, wez przestac sie foszyc i przyjezdzaaj!

Gość nie rob z siebie
jesli gosc od tak dlugiego czasu sie nie odzywa, to znaczy, ze cie olal, przegryz to jakos. w dupie ma twoje opisy i co o nim myslisz. a twoja proba zaintrygowania go skonczy sie osmieszeniem samej siebie

Gość Smutna......
Najlepiej nic nie pisz... Taka pokazówka z opisami na GG jest stara jak świat, być może nawet Cię nie ma na swojej liście kontaktów...

Gość hajkk
napisz: po obiedzie mam zatwardzenie

Nic go nie zaintryguje. Z reguły faceci mają to w dupie! Daj sobie spokój. Bardziej będziesz tajemnicza jak nic nie będziesz tam wypisywać :) Powodzenia!

o ironio losu. mam niemalże idealną sytuacje. z tym, że to ja się wkurwiłam i przestałam odzywać. niedługo będzie rok. koleś 3 razy się odzywal, ale w końcu dał sobie spokój i dobrze. kusi mnie czasem żeby rzucić jakimś opisem na gg, ale to i tak nic nie da, bo i on to przetrawił i ja. tylko w chwilach wybitnej okresowej slabosci nawraca mi chec na niego ;) ale da sie z tym zyc ;] powodzenia. ps. nieodzywanie sie to najwieksza klasa. to wrecz klasa sama w sobie!

Bardzo dobrze napisane :) Najlepiej olewać i tyle... To samo w sobie jest siłą, mówię Ci :) Lepiej wyjdziesz na tym jak nic nie będziesz pisać albo najlepiej bądź jeszcze na niewidocznym :)

Gość ...........123................
Np.: "Czasem pozwalamy Drugiej Połowie przejść obok... przez własny egoizm"

Gość ...........123................
np. : "I gotta feeling That tonight's gonna be a good night That tonight's gonna be a good night That tonight's gonna be a good good night" "I spent my time just thinkin thinkin thinkin..." "Zabiore Cie wlasnie tam..." nie wiem...jaki ma to miec wydzwiek?

Moim zdaniem do faceta i tak nic nie trafi a swoim opisem tylko pokażesz, że to Ciebie coś tknęło :O

Gość nie jestes w ogole intrygujaca
skoro idiotko pytasz o takie gowno na forum :o i myslisz ze opis to zmieni ? :D:D:D:D na pewno go straaaaaaaaaaaasznie zaintrygujesz skoro nie potrafisz sama wymyslec :o