Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łatwa

Łatwa????

Polecane posty

Gość łatwa

Wiem, że zaraz zostanę wyzwana od dziwek itp. ale piszę bo chciałabym wiedzieć co o tym myslicie, jak to wygląda z boku: kilka miesięcy temu poznałam świetnego mężczycnę. Wiedział, że mi się podoba.... Po kilku spotkaniach w gronie znajomych umówiliśmy się na randkę. Pocałował mnie, a właściwie to całowaliśmy się jak wariaci... Mam w związku z tym wyrzuty sumienia. Źle się czuje.... Mężczyźni co myślicie o dziewczynie która całuje się na pierwszej randce????

Gość jollllll
normalka?? rozumiem krótkipocałunek, ale całowac sie jak opetani na pirwszej randce??

Gość www.tnij.org/zakupy2009
Zycie jest takie krótkie,już na pierwszej randce najlepiej byłoby spróbowac seksu

nic, skoro tego chciała to czemu nie

Gość zonaty maz
zawsze pierwsze spotkanie konczy sie łozkiem u mnie ale ja jestem mistrzem

Gość łatwa
chciałam, było bardzo przyjemnie, ale cały czas gnębi mnie to, co on sobie mysli ;/

Gość edek weentyll
jak dla mnie jesteś łatwa, i tu nie chodzi o to czy pierwsza czy trzecia randka, ale takie ''zaawansowane rzeczy'' powinny iść w parze z większym uczuciem, a nie tylko dlatego, że podoba ci się fizycznie

Gość nie masz innych problemow
??? jak sie sobie podobacie, to sie calujcie. Czy chcesz sie pochwalic, ze masz chlopa ktoremu sie tak podobasz ze cie wycalowal na pierwszej randce?

Gość ten twoj chlopak
tez nie byl za trudny :D Czyli sie dobraliscie wlasciwie.

życie jest takie krótkie że na pierwszej randce należy się oświadczyć, i spłodzić dziecko, najlepiej od razu kilka

Gość łatwa
edek wentyll ->> podoba mi się fizycznie - to fakt, ale po spotkaniach w większym gronie wiedzialam, że jest swietnym facetem z ktorym mozna konie krasc.

on bydło gospodarskie kradnie? w koniach się specjalizuje czy mućkę jakąś czasem też podprowadzi? pytam bo w potrzebie jestem

szczerze, to sama się zawsze zastanawiam jak to jest z tym całowaniem na 1 randce ;)) a odezwał się od czasu randki?

Gość Niedługo już
Czy ocena mężczyzn jest tak istotna? Dla nich wszystkich twoje zachowanie jest normalne, bo w końcu nie różnisz się niczym od większości dziewczyn na jakie mogli trafić. Jeżeli twoja pospolitość napawa cię dumą, to gratuluję, zapewne również zafascynowała drugą połowę, która chociażby ze względu na wiieeeelkie pożądanie nigdy cie nie zdradzi, nie zostawi i wiecznie będzie w ciebie wpatrzona, jak w obraz.